porcelāna lellīte [userpic]

7. Jūnijs 2019 (13:36)

mani reāli besī sīkumainība. tieši tāpat kā pie plastmasas piesārņojuma pasaules okeānā vainīgas mājsaimniecības, kas mazgā (ojbažubažu) veļasmašīnās no plastmasas taisītas drēbes /nevis peldošā miskaste, kas dabiski erodē vai zvejas tīkli vai lielās neattīstītās valstis kas pohujā upēs laiž visu pēc kārtas/, tagad arī pie netīra gaisa vainīgas malkas plītis un kamīni, tādēļ visiem laipni jāpieslēdzas pie centrālapkures jo to tās taču kurina ar dievišķajiem putekļiem vai gāzi un tas taču ir super dabai draudzīgi
būtu smieklīgi, ja nebūtu bēdīgi. nu lohi nu

https://www.tvnet.lv/6701783/lielakajas-pilsetas-mudinas-atteikties-no-malkas-krasnim

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 7. Jūnijs 2019, 14:49

varbūt nepaslinko un palasi par mikroplastmasu? viens no biežākajiem argumentiem, ko izmanto zaļie aicinot izvēlēties dabiskas šķiedras apģērbu ir, nevis ražošanas piesāŗņojuma dēļ, bet jo plastmasas plūksnas (no neilona, poliestera u.c) mazgājot nenonāk ūdenī. iedomājies? arī Eiropas, ASV u.c. vietās dzīvojošajiem, kuriem ir gan veļasmašīnas gan to instrukcijas
lol

Posted by: Kosmoss ([info]khosmos)
Posted at: 7. Jūnijs 2019, 15:09

Tad jau sanāk, ka attīrenēs nelieto filtrus un visi mikrosūdi, vienalga, vai tie ir spaļi vai plūksnas, peld pa jūru, un visiem pohui. Tā?

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 22. Jūnijs 2019, 22:49

Nav filtru, kas izfiltrētu mikroplastmasas.

Posted by: Kosmoss ([info]khosmos)
Posted at: 7. Jūnijs 2019, 15:11

Nu, piemēram, fairy arī nefiltrējas un tad nu tagad, 20 gadus pēc nonākšanas brīvā tirgus zonā, latvijas upēs dzīvo ģenētiski mutējušas līdakas. Nu tipa.

Posted by: Kosmoss ([info]khosmos)
Posted at: 7. Jūnijs 2019, 15:18

Nu, jā, un publiskajās peldvietās rādās tikai suicidāli indivīdi ar tendenci uz parazītiem un sociālo parazītismu. Tā viš i. Dzeramais ūdens vispār nokrīt no gaisa skābā lietus formā. Kr4, pasakas.

13 Lasīt komentārus piebilst