atkal par šmorēšanu
kādi ir tie ēdieni, kurus ikdienā taisi? droši vien jau katram kkas cits. man: dārzeņu biezzupa (visbiežāk vegānā. garšvielas+dārzeņi kas mājās+tomāti savā sulā, šad tad lieku klāt buljonu, šad tad klāt gaļu), maltas gaļas mērce (gaļa+garšvielas+sīpoli, ļoti bieži arī ar dārzeņiem pašā mērcē), frikadeļu zupa (sen nav bijusi, jāizņem atkausēt gaļu), sautējums (šobrīd topā vista+paprika+baklažāns+sīpols+viss kas mājās dārzeņi), kapātie kāpostu tīteņi, diezgan bieži kaulu buljonā ievārīta dārzeņu vai makaronu zupa
par to zupu pastāsti sīkāk! mani gan drusku mulsina tas kokospiens
ja no ķirbjēdieniem, tad ideāli ir sviesta ķirbi sagriezt2cm biezās šķēlēs, var ieziest ar sviestu/eļļu un garšvielām un tad pa virsu liek vārītus makaronus+apceptu gaļiņu+sīpolus+papriku un pacep krāsnī kamēr ķirbis mīksts un makaroni zeltaini. esmu to cepurīti taisījusi arī ar 'viss, kas mājā palicis pāri', var arī sieru