23. Novembris 2017

par to zupu pastāsti sīkāk! mani gan drusku mulsina tas kokospiens

ja no ķirbjēdieniem, tad ideāli ir sviesta ķirbi sagriezt2cm biezās šķēlēs, var ieziest ar sviestu/eļļu un garšvielām un tad pa virsu liek vārītus makaronus+apceptu gaļiņu+sīpolus+papriku un pacep krāsnī kamēr ķirbis mīksts un makaroni zeltaini. esmu to cepurīti taisījusi arī ar 'viss, kas mājā palicis pāri', var arī sieru

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: