atkal par šmorēšanu
kādi ir tie ēdieni, kurus ikdienā taisi? droši vien jau katram kkas cits. man: dārzeņu biezzupa (visbiežāk vegānā. garšvielas+dārzeņi kas mājās+tomāti savā sulā, šad tad lieku klāt buljonu, šad tad klāt gaļu), maltas gaļas mērce (gaļa+garšvielas+sīpoli, ļoti bieži arī ar dārzeņiem pašā mērcē), frikadeļu zupa (sen nav bijusi, jāizņem atkausēt gaļu), sautējums (šobrīd topā vista+paprika+baklažāns+sīpols+viss kas mājās dārzeņi), kapātie kāpostu tīteņi, diezgan bieži kaulu buljonā ievārīta dārzeņu vai makaronu zupa
Cepti dārzeņi ar tofu (jebko, ko esmu dabūjusi vai nu sezonāls, vai tā pat, vai saldēts)
Dažādi dārzeņi cepti maisiņā (nu tajā speciālajā, visu samočī iekšā, garšvielas, un aizmirsti uz brīdi, eļļu var likt var nelikt)
Kartupeļi ar dārzeņu mix cepti. Pēdējā laikā sīpols, ķirbis, šampinjons. Ir bijis posms ar bieti un kāli.