25. Novembris 2017

Tofu ir mans mīļēdiens, jo dod veg olbaltumvielas, vājprātā vienkārša sastāvdaļa, dod ēdienam gruntīgumu un nez kāpēc man arī vienkārši ļoti garšo. Kaut gan garša tam ir drīzāk nekāda. Lai garšu radītu - marinādes, garšvielas, mērces. Var ieskatīties te, kā lieto viens vegāns.

Kā daru es. Uz pannas eļļa, tofu gabaliņos (parastais, kas Rimi atrodams, pie sieriem), garšvielas un/vai mērces kādas ir pēc vēlmēm. Tofu ideāli iet kopā ar sojas mērci. Mazliet (pusminūti? minūti) apcepu, lieku dārzeņus pēc izvēles (kaut vai saldētos) un cepu līdz gatavs. Esmu slinka uz gatavošanu, šis ir ātri. :D Panna parastā, bet pieļauju ar wok varētu būt kruti. Var marinēt pirms tam (Dita esot teikusi, ka 20min esot pilnīgi gana), bet reti, kad to daru.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: