porcelāna lellīte [userpic]

16. Oktobris 2017 (11:31)

kognitīvā disonanse. ko līdz tas, ka griezums ir labs, ja nepietiek ar izmazgāšanu un pažāvēšanu?! es nevaru katru reizi pēc mazgāšanas ķēpāties ar putām, stāvēt pie spoguļa un pareizi žāvēt ar apaļo suku (kuru es, protams, nopirku. dura) es gribu labi izskatīties bez čakara. cilvēkam kas to dara katru dienu no rīta līdz vakaram tas vabūt arī ir 'izmazgā un ej' man tas ir čakars minūtes desmit (kuras ne vienmēr varu atvēlēt) un besis uz visu dienu! jo tā nolādētā suka neklausa (šī vismaz neieķērās matos uz pavisam, ir man arī tāda pieredze) un es aizmirsu vakar piepirkt arī putas. es gribu lai lai stāv arī otrajā dienā pēc mazgāšanas un viss kas vajadzīgs uzprišināšanai ir ķemme!

Comments

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 16. Oktobris 2017, 12:45

Tāpēc man ir frizieris, kurš griež tā, lai var "izžāvēt un iet" un nerādīties frizētavā pusgadu*. Izcilam (gludam) rezultātam gan vairāk jāpiestrādā.
*Bet tad arī griezums ir būtībā neizteiksmīgs, t.i. tas ir nevis moderns un vau bet tāds, kas vienkārši piestāv un stāv bez liekiem jautājumiem. Ja vajag, arī pamāca, kā efektīvāk ar tiem matiem apieties.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 16. Oktobris 2017, 12:53

nu jā bet es, redz, negribēju gaidīt līdz valstsvētkiem vai Ziemassvētkiem :D nē, nu bija jau ļ.smuki, bet šis man atgādina kādēļ es eju pie tās frieizere mazpilsētā
bet nu vismaz nokrāsoja tā ka man patīk (es gan nezinu kā izskatās no malas.lol) un es labi jūtos un sirmie mati pārāk nekrīt acīs

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 16. Oktobris 2017, 12:59

Jācer, ka esošais griezums ļaus tomēr gaidīt un plānot nākamo griešanu lēnām.
Es zinu cilvēkus, kuri šitā pēc tam nolemj nekad neļauties vieglāk pieejama friziera vilinājumam. Staigā kaut pāraugušiem, bet pie cita friziera neiet. SAVA friziera darbs ir tā vērts.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 16. Oktobris 2017, 13:02

kad jāšiko, vnk jāparedz laiks arī čakaram. mācīšos vispirms pucēties pati. nu vai vismaz matus :D

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 16. Oktobris 2017, 13:02

es tev e-mailu aizsūtīšu, ok?

Posted by: smille ([info]smille)
Posted at: 16. Oktobris 2017, 14:31

Vai tev ir kautkas šāds? http://www.rdveikals.lv/products/lv/277/5371/sort/1/filter/0_0_0_0/AS-110-matu-veidotājs.html

Man ir šis vai vnk tāds pats vecāks modelis un tās ir burtiski 2min, kas vajadzīgas, lai sataisītu matus smukus (bet man šobrīd tādi, ka jāņem astē un tad viss uzreiz pagalam, pēc ļipas nekas nevar glābt)

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 16. Oktobris 2017, 16:34

Es daru apmēram tā kā šitenī tutoriālī: http://www.byebyebeehive.com/2012/02/curl-your-hair-without-heat.html?m=1

Ļauju matiem pašiem izžūt, no rīta iesmērēju ar putām un uztinu uz tās gumijas (nu man ir tāda melna, šaura, ne tāda kā tai tutoriālī, lidz ar to iet pie visa). Tas ir piecu minūšu jautājums, tad braucu tāda uz darbu, ļauju iestāvēties un kādu brīdi vēlāk palaižu vaļā un izsukāju. Man tās lokas saglabājās arī uz nākošo dienu, ja neiesviedrē galvu treniņā.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 16. Oktobris 2017, 18:33

izlasīju komentu ar 'choking hazard' pogu visu tāud boldā un mirgojošu, apskatījos linkā un sapratu ka varētu, tikai pastāv iespēja ka es aizmirsīšu un tad nu būs jāizliekas ka tas tā domāts :D

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 16. Oktobris 2017, 20:14

Nu tur tas labums, ja tāda pričene labi izskatās arī tad, ja aizmirstās to gumiju izņemt.

Posted by: Spītniece ([info]ocher)
Posted at: 16. Oktobris 2017, 17:41

mīļā, labi nogriezti mati tieši to arī nozīmē - grizums stāv, kā tam paredzās stāvēt arī pēc tam, kad pati izmazgā un izpūt, protams, ja vien negadās traki izgulēt. Vēl viena pazīmē, ka labi nogriezts, kad sapin bizi, bizes nobeigums ir līdzens, nevis dažādos garumos.

prasmīgi frizieri gan nav sastopami uz katra stura.

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 17. Oktobris 2017, 20:05

Tu žāvē ar parasto fēnu uztinot matus uz parastās apaļās matu sukas? Ja tā, tad tur arī varētu būt problēja, jo no virsas jau sapūko matus. Es šo problēmu atrisināju nopērkot fēnu ar apaļo suku galā. Tagad galvenais ir sāk žāvēt kamēr matikai tikai bišķi apžuvuši, tad sanāk smuks kuplums un arī nākamā dienā vēl saglabājas bišķi. bet kā var dabūt nākamā dienā vēl kuplus, ja ir iezieķētas putes es nezinu, jo manuprāt (vismaz manos matos) jebkas, kas viņos ir iezieķēts pēc mazgāšanas, lai gan pirmajā dienā varbūt padara matus kuplākus vai gludākos, tomēr nākamajā dienā tie ir jāmazgā obligāti. Tāda manā skatījumā ir jebkura matu zieķa cena - biežāka mazgāšana.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 17. Oktobris 2017, 20:44

nē, es ikdienā nežāvēju, ja vien neesmu pusslima/saaukstējusies vai nesteidzos, tad viņi visforšāk uzvedas. un pirmajā dienā neko, otrajā izķemmēju un ielieku putas tad ir visforšāk.

un es tā mēģināju jā, bet čakars. kkad aiziešu vnk nogriezīšu tādus kādi bija iepriekš

12 Lasīt komentārus piebilst