porcelāna lellīte [userpic]

22. Janvāris 2017 (20:41)
garīgais: smīnīgs

man ir Kvests. līdz vasarai jādabū jauns, labs, skaists peldkostīms. vai jāpārtaisa kāds no esošajiem tā, lai būtu skaists un labs un piesegtu nabu un to, kas ap to darās. man netraucē, es par to nepārdzīvoju, bet laikam drīz sākšu, jo visi dakteri ierauga, novaimanājas un tad staidzīgi saka ka tas jau nekas Tāds, tā ir tikai kosmētiska vaina. lūk, jums, body positivity. vaina jau tikai kosmētiska, tikai izlabot būtu lietotas mašīnas cenā kā Inteliģences Akadēmijas lekcijas laikā teicis Zaržeckis. it kā jau nekas, bet nav man tās lietotās mašīnas kuru sist gaisā. kas zin, varbūt saņemšos konsultācijai kādā estētiskās ķirurģijas klīnikā un pēc tam pa tiešo iešu uz tetovēšanas salonu pa visu vēderu uztetovēt, nezinu, Maļēviča kvadrātu, jo tā droši vien sanāktu lētāk
lol

tiešām varētu ņemt un atsvaidzināt kādu no saviem kopējajiem peldkostīmiem, bet doma par galarezultātu mani drusku bied, jo mani tā vien velk uz rišām, pērlītēm un vizuļiem un man mājās kāreiz ir neliels maišelis ar izejmateriāliem. kā lai zin, ka tiešām neuzcirtīšu tādu grezno no samta un tilla

Comments

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 22. Janvāris 2017, 21:06
nu ja!

es pagājušajā gadā papildināju savu peldkostīmu garderobi ar esprit izstrādājumiem (pirku internetā), lēti nebija, bet kvalitāte lieliska. šobrīd viņu interneta veikalā pie peldkostīmiem nekā daudz nav, bet tuvāk pavasarim noteikti parādīsies visādas foršas lietas. šis man šķiet ok http://www.esprit.eu/women/swimwear/swimsuits/padded-swimsuit-in-a-retro-look-996EF1A992_400

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Janvāris 2017, 21:08

skaisti!
es atkal pētu šo un man nagi niez pārtaisīt kādu no mājās jau esošajiem
http://www.twinkledeals.com/one-pieces-cc175/3.html
un man pilnīgi nebija ne jausma,s ka peldkostīmi var būt tik dažādi un tik stilīgi

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 22. Janvāris 2017, 21:15
nu ja!

nais! es līdz pagājušajam gadam iztiku ar kaut kāda nebūt peldkostīma nomaiņu reizi piecos sešos gados, kad jau galīgi juka laukā un peldēja prom no manis, bet, pateicoties interneta veikalu pasaulei, mana peldēšanās garderobe ir kļuvusi krietni košāka, un tas ir riktīgi forši. ja pati vari uzlabot savus peldkostīmus, tad vēl labāk :)

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 23. Janvāris 2017, 08:09

Tiešām jocīgi, ka lai nu kas, bet ārsti, uzvedās tā, it kā jaunās mātes vēders post partum būtu kaut kāda traģēdija. Nav Tev kaut kādu muļķu dēļ jāmetās "izlabot" kaut kādas savas "vainas", sevišķi jau nu ja pašai tās nemaz nešķiet vainas, fuck the system (bet nu to Tu tāpat zini, es te vnk uzvilkosi).

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 23. Janvāris 2017, 08:56

Viena lieta, ja vaina ir strijas. Jap, kosmētiska šaizīte, štrunts.

Pavisam cits stāsts, ja vaina ir biš dziļāka. Jāsaprot, ka ir jaunās mātes vēders postpartum, kas pats arī pāries, ko ārsti ir redzējuši simtiem reižu un pat aci nepaplikšķinās.

Un ir baltās līnijas trūce, kas ir ķirurģiski labojama lieta. Jo īpaši, ja sāk jau pēc brukas riska izskatīties - ir saprotoši ķirurgi, kas kā reiz brukas diagnozi arī uzstāda laicīgi, nevis gaida reālu zarnas iesprūšanu un nekrozes risku, tad tā ir plānveida valsts apmaksāta operācija.
Jāņem vērā, ka diastāzes nav tikai kosmētiska problēma, tai ir ļoti konkrētas fizioloģiskas sekas - bez brukas riska, ir arī muguras sāpju risks un iegurņa muskulatūras vājināšanās, ar savukārt visām no tā izrietošajām sekām. Par šo, diemžēl, runā maz, jo visiem ir iedzīts galvā 'grūtniecība nav slimība, ko tur par tiem retajiem sarežģījumu gadījumiem runāt'... tikai tie gadījumi galīgi nav reti.

Tā kā, ja ārsti krata galvu, varbūt vērts apzināt ķirurga konusltācijas iespēju. Ne gluži estētikas klīnikas. (Un atkarībā no nepieciešamā operācijas apjoma un rētu dzīšanas īpatnībām, pie tetovētāja pēc tam tāpat var iznākt doties).

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 23. Janvāris 2017, 10:00

O jā, diastāze bija kārtējais "ko ārsti tev nestāsta, bet var uzzināt internetā". Šim dabūt plānveida apmaksāto operāciju būtu tikai normāli.

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 23. Janvāris 2017, 11:46

Jā, par 'ko ārsti tev nestāsta' tēmu, atceroties, ka piedalījies kaut kādā nervu damadža mērīšanas pētījumā utml, mums franču stila perineal reeducation fizioterapija kur būtu meklējama? Mana gin neko lāga ieteikt nevarēja. 'Vingrojumus pameklē internetā, nē, ne tikai kēgeļus'.

I mean, kaut kas vairāk par 'nopērciet šos silikona atsvariņus' (kas, lai gan labāki par nefrīta olām, tomēr galīgi nav tas).

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 23. Janvāris 2017, 12:04

Neesmu neko dzirdējusi :(

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 23. Janvāris 2017, 12:10

Tb pētījums tikai izmērīt damadžu, nevis mēģināt to pēc tam labot.
Oh well :(.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 23. Janvāris 2017, 12:49

Kristīne Asonova Gaiļezerā un Māmiķu klubā. pie viņas arī biju.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 23. Janvāris 2017, 10:26

nu mani kā reizi uztrauca ne kosmētiskais efekts, lai arī tas kosmētiskais ir briesmīgi neglīts. nu tiešām ļoti neglīts, lai gan šobrīd ir labāk nekā bija :D

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 23. Janvāris 2017, 11:48

Apklaušini kuri ir tie pareizie ķirurgi. Tik, ka OP tāpat īsti nevar plānot, kamēr tev nav opcija izvairīties no dienišķas trijotnes staipīšanas. Pēcop ierobežojumi ir nopietnāki par pēcķeizara.

12 Lasīt komentārus piebilst