29. Septembris 2016 (16:00)
ar visām muguras sāpēm uztaisīju to Pâte brisée un franču Tarte Aux Pommes. it kā sanāca. par spīti drausmīgajai mazuma piegaršai, ko jūt jau no pirmā gabaliņa
ar visām muguras sāpēm uztaisīju to Pâte brisée un franču Tarte Aux Pommes. it kā sanāca. par spīti drausmīgajai mazuma piegaršai, ko jūt jau no pirmā gabaliņa
Posted by: crescendo (crescendo)
Posted at: 29. Septembris 2016, 16:44
|
O jā! Par šitām konditorejas meistarklasēm vislaik prātā Arbooza īpašnieces garais FB posts makarūnu sakarā.
Tiešām mafinu, ne kapkeiku meistarklase? Nē, nu bet kādu dižo tehnikas know-how var meistarklasē par mafiniem nodot? Kapkeikiem es vēl saprastu, gemosā visādi dekorēšanas piederumi nav gluži TIK lēti, lai iepirktu visus iespējamos un tad censtos saprast, kuri tieši pašai ir ērti lietošanā.
Sviesta mīkla IMO
man vnk gribējās kko ļoti garšīgu, šis bija salīdzinoši vienkāršākais. bet nu man tiešām patīk gatavot un garšo saldumi. ja vēl pēc tam nebūtu virtuve jāuzkopj un trauki jāmazgā.. tik ļoti patīk, ka ja nu kādreiz bezdarbnieki, prasīšos uz konditoru kursiem, jo šodienas reklāma ar mafinu meistarklasēm par 45 eir mani nošokēja. es labāk mājās pa kluso pati ar mēģinājumu un kļūdu metodi :D to pašu summu ieguldot izejvielās un pat ierēķinot gāzi un elektrību mēs te visi līdz nelabumam tos keksiņus atēstos
ef-simon/recettes/pate-brisee--8
recepte kkāda tāda:
http://chefsimon.lemonde.fr/gourmets/ch
jeb es uz aci to (smilšu?) mīklu, pa virsu ābolus, sviesta piciņas, drusku brūno cukuru un garšvielas (kanēlis, kardamons, malts muskatrieksts un drusku sausais ingvers)
es vnk katru dienu pa druskai kko izdaru. bieži vien rezultātu nemaz nevar redzēt. šodien jūtos pārspējusi pati sevi: našķis un vēl veļu izmazgāju. un tas pie divām dibena mazgāšanām, kas reāli no visa ir visgrūtākais :D