ar visām muguras sāpēm uztaisīju to Pâte brisée un franču Tarte Aux Pommes. it kā sanāca. par spīti drausmīgajai mazuma piegaršai, ko jūt jau no pirmā gabaliņa
O jā! Par šitām konditorejas meistarklasēm vislaik prātā Arbooza īpašnieces garais FB posts makarūnu sakarā.
Tiešām mafinu, ne kapkeiku meistarklase? Nē, nu bet kādu dižo tehnikas know-how var meistarklasē par mafiniem nodot? Kapkeikiem es vēl saprastu, gemosā visādi dekorēšanas piederumi nav gluži TIK lēti, lai iepirktu visus iespējamos un tad censtos saprast, kuri tieši pašai ir ērti lietošanā.
O jā! Par šitām konditorejas meistarklasēm vislaik prātā Arbooza īpašnieces garais FB posts makarūnu sakarā.
Tiešām mafinu, ne kapkeiku meistarklase? Nē, nu bet kādu dižo tehnikas know-how var meistarklasē par mafiniem nodot? Kapkeikiem es vēl saprastu, gemosā visādi dekorēšanas piederumi nav gluži TIK lēti, lai iepirktu visus iespējamos un tad censtos saprast, kuri tieši pašai ir ērti lietošanā.
Sviesta mīkla IMO