29. Septembris 2016

man vnk gribējās kko ļoti garšīgu, šis bija salīdzinoši vienkāršākais. bet nu man tiešām patīk gatavot un garšo saldumi. ja vēl pēc tam nebūtu virtuve jāuzkopj un trauki jāmazgā.. tik ļoti patīk, ka ja nu kādreiz bezdarbnieki, prasīšos uz konditoru kursiem, jo šodienas reklāma ar mafinu meistarklasēm par 45 eir mani nošokēja. es labāk mājās pa kluso pati ar mēģinājumu un kļūdu metodi :D to pašu summu ieguldot izejvielās un pat ierēķinot gāzi un elektrību mēs te visi līdz nelabumam tos keksiņus atēstos

recepte kkāda tāda:
http://chefsimon.lemonde.fr/gourmets/chef-simon/recettes/pate-brisee--8

jeb es uz aci to (smilšu?) mīklu, pa virsu ābolus, sviesta piciņas, drusku brūno cukuru un garšvielas (kanēlis, kardamons, malts muskatrieksts un drusku sausais ingvers)

es vnk katru dienu pa druskai kko izdaru. bieži vien rezultātu nemaz nevar redzēt. šodien jūtos pārspējusi pati sevi: našķis un vēl veļu izmazgāju. un tas pie divām dibena mazgāšanām, kas reāli no visa ir visgrūtākais :D

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: