15. Septembris 2016 (11:35)
kā bez baigās pavārmākslas apēst kiplokus un sīpolus? balssaišu pārpūlēšana un gulšņāšana uz grīdas rezultējusies laringītā. neko negribas, viss riebjas, būtu labi apēst tos ķiplokus un sīpolus, bet nav iekšā taisīt pikanto drāzeņu biezzupu, nav spēka iet līdz veikalam. un vispār man trūkst servisa 'mājas ēdienu piegāde' kad tu pasūti un tev atved, piemēram, divus litrus žāvētu augļu ķīseļa, rauga pankūkas un, nezinu, vistas zupu milzīgā grāpī
Samet uz paplāte mazos gabaliņos sagrieztus cukīni vai baklažānus, vai saldos piparus, vai jebko citu un nelobītas ķiploku daiviņas (tās ar nazi nedaudz saplacini). Pārlej ar olīveļļu, pārber kādus žāvētus garšaugus un liec cepeškrāsnī, līdz dārzeņi labi mīksti. Tad ķiplokus baigi viegli notīrīt un visu var smuki sablendēt tādā kā mērcē.