ir kādas foršas biezsulu receptes jums te padomā? paskatījos uz Rimi bukletu, sakārdinājos, bet es pati nekad neko tādu netaisu. un mani drusciņ mulsina doma likt spinātus sulā (lai gan kalē kāpostu, kabačus u.tml esmu likusi un bija ok. bet tad es ēdu visu un tas bija pašu dārza sezonā)
Jā, spināti ir ar samērā neitrālu garšu, tāpēc izmantojami gan saldās, gan sāļās biezsulās. Es tagad bieži viskautko blenderēju pirmajās brokastīs, vadoties pēc tā, kas ledusskapī atrodams.
ķu sula. Vai zemenes+avokado+spināti+medus+smiltsērkš ķu sula. U.t.t.
Krēmīgumam - banāns, ābols, avokado (nedaudz), kokospiens
Zaļumam - spināti, neitrālas garšas dīgsti (saulespuķes vai zirņi), selerija
Saldumam - jebkādas ogas no saldētavas, vai apelsīns (veselas saldētās ogas tā arī metu blenderī)
Garšas līdzsvarošanai - tīra smiltsērkšķu sula. Un konsistenci pielabo ar ūdeni.
Piemēram: banāns+upenes+selerija+spināti+ūdens. Vai ābols+selerija+spināti+dīgsti+smiltsērkš
Un lūdzulūdzulūdzu nesauc lapu kāpostu par kalē, jau keils ir pietiekami briesmīgi, bet kalē ir ņirgāšanās par valodu.