6. Aprīlis 2016

Jā, spināti ir ar samērā neitrālu garšu, tāpēc izmantojami gan saldās, gan sāļās biezsulās. Es tagad bieži viskautko blenderēju pirmajās brokastīs, vadoties pēc tā, kas ledusskapī atrodams.
Krēmīgumam - banāns, ābols, avokado (nedaudz), kokospiens
Zaļumam - spināti, neitrālas garšas dīgsti (saulespuķes vai zirņi), selerija
Saldumam - jebkādas ogas no saldētavas, vai apelsīns (veselas saldētās ogas tā arī metu blenderī)
Garšas līdzsvarošanai - tīra smiltsērkšķu sula. Un konsistenci pielabo ar ūdeni.

Piemēram: banāns+upenes+selerija+spināti+ūdens. Vai ābols+selerija+spināti+dīgsti+smiltsērkšķu sula. Vai zemenes+avokado+spināti+medus+smiltsērkšķu sula. U.t.t.

Un lūdzulūdzulūdzu nesauc lapu kāpostu par kalē, jau keils ir pietiekami briesmīgi, bet kalē ir ņirgāšanās par valodu.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: