6. Aprīlis 2016
Jā, spināti ir ar samērā neitrālu garšu, tāpēc izmantojami gan saldās, gan sāļās biezsulās. Es tagad bieži viskautko blenderēju pirmajās brokastīs, vadoties pēc tā, kas ledusskapī atrodams.
Krēmīgumam - banāns, ābols, avokado (nedaudz), kokospiens
Zaļumam - spināti, neitrālas garšas dīgsti (saulespuķes vai zirņi), selerija
Saldumam - jebkādas ogas no saldētavas, vai apelsīns (veselas saldētās ogas tā arī metu blenderī)
Garšas līdzsvarošanai - tīra smiltsērkšķu sula. Un konsistenci pielabo ar ūdeni.
Piemēram: banāns+upenes+selerija+spināti+ūdens. Vai ābols+selerija+spināti+dīgsti+smiltsērkš
Un lūdzulūdzulūdzu nesauc lapu kāpostu par kalē, jau keils ir pietiekami briesmīgi, bet kalē ir ņirgāšanās par valodu.