porcelāna lellīte [userpic]

6. Novembris 2015 (15:43)

un vispār - apspamojiet mani ar svaām laša receptēm. man būs kg filejas. es varētu daļu mazsālīt, daļu cepeškrāsnī un tad jau varbūt vēl kaut kas sanāk.
a kā to lasi mazsālīt?

Comments

Posted by: Citronz ([info]citronz)
Posted at: 6. Novembris 2015, 16:23

2:1 rupjā sāls un cukurs, ieberzē pēc čuja un nākamajā dienā ēd :) man garšo vienkārši cepts uz pannas un salātus klāt , bet tas sanāk baigi izvirtīgi.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 6. Novembris 2015, 16:34

a tu kaut kā plānāk šķēlē? pieļauju, ka varētu būt biezs tas gabaliņš

Posted by: oblica ([info]oblica)
Posted at: 6. Novembris 2015, 17:06

Es arī tā sālu. Ieliek gabalu ar to pusi, kur nav ādas, maisījumā, cik nu tur pielīp, tik ir, tad otru gabalu tāpat un abus gabalus tad vienu virs otra (ādas paliek ārpusē, mīkstumi kopā). Pēc kādām 4-5 h sagriežu gabalos (strēmelēs), lieku traukā, maaazlietiņ olīveļļas un ēd kādas 3 dienas. Citreiz vnk jēlu uz maizes un ar dzirnaviņām uzmaļ jūras sāli, uzber citronpiparus.

11 Lasīt komentārus piebilst