6. Novembris 2015

Es arī tā sālu. Ieliek gabalu ar to pusi, kur nav ādas, maisījumā, cik nu tur pielīp, tik ir, tad otru gabalu tāpat un abus gabalus tad vienu virs otra (ādas paliek ārpusē, mīkstumi kopā). Pēc kādām 4-5 h sagriežu gabalos (strēmelēs), lieku traukā, maaazlietiņ olīveļļas un ēd kādas 3 dienas. Citreiz vnk jēlu uz maizes un ar dzirnaviņām uzmaļ jūras sāli, uzber citronpiparus.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: