šodien nogāju gar Narvesenu, tur bija skatlogā 'Vai cīsiņi izraisa vēzi' vienā no žurnāliem. Ievas veselībā? Ko ārsti tev nestāsta?
kāds nav lasījis un nevar tā konspektīvi - jā vai nē. nokautrējos palūgt žurnālu lai uzzinātu tagad visu nakti gorīšos neziņā
es atkal ļoti daudz domāju par to pārtikas-onko saistību. patiesībā jau ļoti daudz kas ir kancerogēns. konservēto kukurūzas bundžiņu baltais plastmasas pārklājums. konservu bundžas (īpaši tās, kurās skāba vide), benzopirēns, akrilamīds (zeltainie kartupelīši un būūlciņas. šņuk), bet tas viss kopā iedarbojoties kopā ar citiem vides faktoriem, ģenētiku un vēl nezin ko. jo tas viss nenoliedzami izraisa dažādas saslimšanas, bet tas, ka tie dzīvnieki ir tuvradnieciski krustoti daudzās paaudzēs (līdz ar to dažādi recesīvie gēni izskaldās) un eksperimentu laikos uzņem ļooti daudz konkrētā savienojama arī ir fakts. es gan neesmu papētījusi, bet man šķiet, ka ir ļoti grūti cilvēkam uzņemt to daudzumu lai tas vien ko izraisītu
tas, ka vajadzētu dzīvot veselīgāk un ēst pareizāk gan arī ir fakts