24. Marts 2015

es atkal ļoti daudz domāju par to pārtikas-onko saistību. patiesībā jau ļoti daudz kas ir kancerogēns. konservēto kukurūzas bundžiņu baltais plastmasas pārklājums. konservu bundžas (īpaši tās, kurās skāba vide), benzopirēns, akrilamīds (zeltainie kartupelīši un būūlciņas. šņuk), bet tas viss kopā iedarbojoties kopā ar citiem vides faktoriem, ģenētiku un vēl nezin ko. jo tas viss nenoliedzami izraisa dažādas saslimšanas, bet tas, ka tie dzīvnieki ir tuvradnieciski krustoti daudzās paaudzēs (līdz ar to dažādi recesīvie gēni izskaldās) un eksperimentu laikos uzņem ļooti daudz konkrētā savienojama arī ir fakts. es gan neesmu papētījusi, bet man šķiet, ka ir ļoti grūti cilvēkam uzņemt to daudzumu lai tas vien ko izraisītu

tas, ka vajadzētu dzīvot veselīgāk un ēst pareizāk gan arī ir fakts

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: