porcelāna lellīte [userpic]

6. Oktobris 2014 (16:16)
Tags:

pagaidām ļoti apbrīnoju visus tos cilvēkus, kas atmetuši slinkumu un buljonu novāra iepriekš un tad izmanto kā pamatu zupām un mērcēm. droši vien jau nav nekas sarežģīts, bet izklausās grūti

un arī tos, kuri recepšu portālos saliek veselīgu ēdienu receptes ar buljona kubiņiem vai majonēzi

Comments

Posted by: zimbabve ([info]zimbabve)
Posted at: 6. Oktobris 2014, 21:16

Var gan būt arī ekošmeko buljona kubiņi bez visādām draņķībām:)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 6. Oktobris 2014, 21:28

var, bet parasti nosauc Knorr vai Gaļinu Blanku :D

Posted by: zimbabve ([info]zimbabve)
Posted at: 6. Oktobris 2014, 21:46

Gaļina Blanka ar Franča majonēzes restīti, ja? :D

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 7. Oktobris 2014, 10:12

rokas nost no Franča Provansas! /vienīgā garšīgā majonēze, kaut gan tu jau droši vien māki uztaisīt īsto/

Posted by: zimbabve ([info]zimbabve)
Posted at: 7. Oktobris 2014, 10:13

Aha :) Galīgi nav grūti, btw. Un lieliski zini, kas lācītim vēderā, ja pats taisi.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 7. Oktobris 2014, 10:21

jā, JĒLAS OLAS!!!11 /es netieku pāri šim bubulim :(

Posted by: zimbabve ([info]zimbabve)
Posted at: 7. Oktobris 2014, 10:24

Ir gadījies taisīt Cēzarsalātu mērci cilvēkiem, kam olas ir tāds pats bubulis. Atradu paņēmienu, kur olu patur 1 minūti karstā ūdenī, pēc tam fiksi atdzesē. Skaitās, ka tā baktērijas nokauj, bet konsistence ir pietiekami šķidra, lai mērce sanāktu pareiza. Varbūt ar majonēzi tāpat var darīt?

7 Lasīt komentārus piebilst