porcelāna lellīte [userpic]

27. Jūlijs 2014 (19:12)

OMG! Kaa tajaa jokaa:
Did you enjoy your broccoli? I don't enjoy broccoli, it just contains all the nutrients. Tikai broccoli vietaa spinaats. Tas bija briesmiigi (draudzinsh gan teica, ka ir ok) kaa juus tos gatavojat? Es laikam aprobezhoshos ar naatreem teejaas un salaatos

Comments

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 27. Jūlijs 2014, 19:28
nu ja!

Spinātus svaigus ir forši bērt klāt visādiem salātiem, viņi ir tādi garšīgi un kraukšķīgi. Man ļoti garšo arī pīrāgs ar lasi un spinātiem. Galvenais ir viņus nevārīt tajās baisajās pļekās.

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 27. Jūlijs 2014, 19:35
nu ja!

Un, protams, olas un spinātu pīrādziņi ir ļoti gardi. Bet pīrādziņi paši par sevi gan nav necik veselīgi :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 27. Jūlijs 2014, 19:41

Tu kaa stikla bumbaa skatiijusies. Es veikalaa nopirku sasaldeetos un kaa instrukcijaa rakstiits, tie tika cepti sviestaa. Peec tam gan plekai pieliku kreejumu un garshvielas, bet dizhi labaak nekluva

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 27. Jūlijs 2014, 19:43
nu ja!

Pļeka paliek pļeka :)

Posted by: ziema ([info]ziema)
Posted at: 27. Jūlijs 2014, 20:12

Tak jau svaigus jāēd :)īpaši baby spināti, nom nom nom.

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 27. Jūlijs 2014, 20:37

omleti no tiem var taisīt

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 27. Jūlijs 2014, 20:38

aa- un vēl ar turku zirņiem

Posted by: zimbabve ([info]zimbabve)
Posted at: 27. Jūlijs 2014, 20:48

Svaigi noteikti garšo labāk - salātos, blenderētajos kokteiļos, pie biezpiena. Var arī ļoti ātri notvaicēt ar ķiploku, kopā ar zivīm garšīgi. Ja atkausēti, tad vienkārši apcept turku zirņus ar ķiplokiem un piegāzt nosusinātu spinātu masu, varbūt kādā zupā iemaisīt pašās beigās.

Man gan arī brokolis dikti garšo, reizēm ļoti prasās. Varbūt jokainas garšas kārpiņas:)

Posted by: dorotija ([info]c3po)
Posted at: 28. Jūlijs 2014, 13:22

I very much enjoy spinātus uz picas :D un pīrādziņos kopā ar olu. un, protams, svaigus salātos

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 28. Jūlijs 2014, 13:23

ja es nebūtu ēdusi gardos pīrādziņos, izraidītu no ēdienkartes nafig

Posted by: dorotija ([info]c3po)
Posted at: 28. Jūlijs 2014, 13:31

kāds tas būtu liktenīgs pārpratums!

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 28. Jūlijs 2014, 18:55

ieliec blenderī sauju
pieliec banānus 2-3
pienu
bezgaršas jogurtu
cukuru, ja vajag
ledu, ja ir

blend, drink.

apsolu, ka no spinātu garšas tur nav nekā.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 28. Jūlijs 2014, 21:29

dabūšu blenderi, izmēģināšu. gan jau var vēl piešaut šo to tādu, kas nomaskē garšu

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 28. Jūlijs 2014, 21:46
augšup

galīgi nav tā, ka spinātus vajadzētu/varētu ēst tikai svaigus
http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/zivs/recipe.php?id=29970 (atmet zivi, taisi tikai spinātus ar pupiņām un ķiplokiem, neeenormāli garšīgi un vienkārši)
un šis vēl ir lielisks http://smittenkitchen.com/blog/2014/04/baked-eggs-with-spinach-and-mushrooms/

Posted by: izelpa ([info]elpa)
Posted at: 4. Augusts 2014, 18:54

blenderī ar augļiem un kefīru vai pienu; uz picas; vienreiz uztaisījām vārītus makaronus vok pannā ar veselu kaudzi spinātu un riekstiem, virsū uzlējām siera mērci. trekni, bet bija garšīgi.

15 Lasīt komentārus piebilst