porcelāna lellīte [userpic]

25. Marts 2013 (19:51)

jautājums kondotoriem - ja es gribu cept tādu ka pīrāgu, smulšu mīkla man ir un pildījumam gribētos ķirbju-ābolu masu. pietiek ar āboliem un kirbjiem (drusciņ jau arī garšvielas) olas arī vajag? ja tā, tad cik?

Comments

Posted by: Spītniece ([info]ocher)
Posted at: 25. Marts 2013, 20:03

pēc pēdējās receptes, kuru ieteicu, feila - bail komentēt :D

bet, ja, vajag - ola satur kopā, bet nevar pārcensties, lai nesanāk omlete, nezinu masas apmērus, grūti, ko ieteikt, bet domāju 1-2 olas būs ok

Posted by: ezss ([info]ezss)
Posted at: 25. Marts 2013, 21:44

es cepu ķirbju pīrāgu un pieliku olu, bet tāpat sanāca pārāk šķidri

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 26. Marts 2013, 10:00
blondie

Ābolus un ķirbjus svaigus vai kādā formā? Ja svaigus, tad ābolus un ķirbjus (pieļauju, ka sagrieztus gabaliņos) pārber ar cukuru un ēdamkaroti miltu, samaisa un pagaida, lai drusku atsulojas, lieko šķidrumu nolej un tad liek pīrāgā. Ja taisa ar biezeni, tad to arī vajag notecināt, it īpaši ķirbjus. Uz standarta pīrāga formu ar 1-2 olām vajadzētu būt ok.

3 Lasīt komentārus piebilst