jautājums kondotoriem - ja es gribu cept tādu ka pīrāgu, smulšu mīkla man ir un pildījumam gribētos ķirbju-ābolu masu. pietiek ar āboliem un kirbjiem (drusciņ jau arī garšvielas) olas arī vajag? ja tā, tad cik?
Ābolus un ķirbjus svaigus vai kādā formā? Ja svaigus, tad ābolus un ķirbjus (pieļauju, ka sagrieztus gabaliņos) pārber ar cukuru un ēdamkaroti miltu, samaisa un pagaida, lai drusku atsulojas, lieko šķidrumu nolej un tad liek pīrāgā. Ja taisa ar biezeni, tad to arī vajag notecināt, it īpaši ķirbjus. Uz standarta pīrāga formu ar 1-2 olām vajadzētu būt ok.
Ābolus un ķirbjus svaigus vai kādā formā? Ja svaigus, tad ābolus un ķirbjus (pieļauju, ka sagrieztus gabaliņos) pārber ar cukuru un ēdamkaroti miltu, samaisa un pagaida, lai drusku atsulojas, lieko šķidrumu nolej un tad liek pīrāgā. Ja taisa ar biezeni, tad to arī vajag notecināt, it īpaši ķirbjus. Uz standarta pīrāga formu ar 1-2 olām vajadzētu būt ok.