nelasi ([info]nelasi) rakstīja,
@ 2007-12-07 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šī ir foršā diena. No rīta mani sasmīdināja amorfajā blogu "saturā" pamanītais "ko darīt, ja kaķis vemj?"

Droši vien, ka, ja paša kaķis vemtu, tas neliktos īpaši jautri. Bet vispār kaķi ir varen komiski dzīvnieki - viņi māk sataisīt visādas grimases un iekulties visādās smieklīgās situācijās.

Rīts turpinājās ar saldējuma ieēšanu, pozitīvu mūziku, staigāšanu pa gaiteni palēcienos un griezienos, vēl skaļāku mūziku un kārtīgu iegrūvēšanu.

Tad bija pulkstens gandrīz 12 un es gāju no mājas ārā, ar mūziku uz ausīm, un smaidīju katram pretīmnācējam. Trolejbusā pamanīju sazin cik ilgi neredzētu koju meiteni, ar ko pāris reizes bijām runājušies un vienreiz mēnesnīcā ar laivu izbraukuši. Viņa smaida un mēs parunājāmies, un tad ir mana pietura un es ar vēl platāku smaidu eju uz darbu. Darbā uz galda ir alus bundža - to ir kolēģis atvedis no komandējuma, no Kenijas. Pirmoreiz dzeršu Kenijas alu omg, omg. Nesen es dzēru japāņu alu - tas konkrētais bija apmēram tāds pats kā ice beer. Nu un tad dienas gaitā jautrā garā izbraucu līkumu pa centru ar riteni, satiku vienu pazīstamu velo-kurjer-džeku, viņš pastāstīja, kā pavisam tikko ielicies vienam Pežo pakaļā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?