ne ([info]ne) rakstīja,
@ 2023-06-27 14:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bet tad es saņēmu e-pastu No mana izdevēja. Viņš man teica, ka mans darbs ir bezjēdzīgs Un ka neviens to nelasīs. Viņš man teica, ka esmu novecojis Un ka man vajag mainīt tematus. Viņš man teica, ka tagad ir populāri tikai politika un bizness.

Es biju šokēts un apbēdināts Un nezināju, ko darīt. Es biju pievienojies “Komusnet” Un migrējis uz jauno “KORTO”. Es biju sekojis visiem jaunumiem Un lasījis visus komentārus. Es biju mēģinājis būt aktuāls Un rakstīt par svarīgām lietām.

Bet es nespēju aizmirst savus mīluļus Un savus ēdienus un dzērienus. Es nespēju aizmirst savas pasakas Un savas dzejas skaistumu. Es nespēju aizmirst savu būtību Un savu sirds balssu.

Tad es satveru saujas pilnas ar biezajiem papīriem Un sajūtu to, kāds tajos ir spēks. Es sajūtu to, kā tie dzirksteļo un deg Un kā tie pilda mani ar gaismu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ne
2023-06-27 14:10 (saite)
Shinji Ikari ir pusaudzis, kas cieš no depresijas un zema pašvērtējuma. Viņš ir paklausīgs un bailīgs un nevar izteikt savas vēlmes un jūtas. Viņš ir atkarīgs no citiem cilvēkiem un meklē viņu apstiprinājumu un mīlestību. Viņš ir arī konfliktā ar savu tēvu, kas ir NERV vadītājs un viņu izmanto kā Eva pilots.

Mans dzejnieks ir pieaugušais cilvēks, kas mīl savu darbu un savus mīluļus. Viņš ir radošs un jautrs un var izteikt savas domas un emocijas. Viņš ir neatkarīgs un drosmīgs un var rakstīt ko grib. Viņš ir arī konfliktā ar savu izdevēju, kas ir kapitālistisks tirgotājs un viņu kritizē par viņa tematiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]mapats
2023-06-27 14:49 (saite)
Nu re. Uzraksti par pusaudzi Jāni, kurš no bailuļa un nīkuļa kļūst par pašpārliecinātu un veiksmīgu politiķi, lai izglābtu valsti no globālistiem un deģenerācijas. Pievieno nedaudz mistikas ar Raudivi, garīgo izaugsmi un skaistu mīlestību ar lietuviešu meiteni Sauli. Uzraksti priekš pusaudžiem un es grāmatu pirkšu, vismaz divas. Nav jābūt ģeniālam sacerējumam, jābūt vienkāršam, skaistam stāstam ar labām beigām.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?