An ([info]nata13) rakstīja,
@ 2006-01-09 13:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Krēsls...
Parasts koka atzveltnes kreesls...es uz taa seezhu...tad shuupaajos uz divaam kaajaam...abas rokas turaas pie seedeklja, tad atgaazhos nedaudz par daudz un kriitu atmuguriski ar visu kreeslu. kad esi nokritis nekas, pilniigi nekas nav sasists.
man vaidzeeja daudz laika, lai piespiestu sevi vienkaarshi krist atpakalj, bet tas nav tik viegli, refleksus paavareet ir sarezhgjiiti. Tu zini ka nekas nevar notikt, bet vienalga ir bail krist, bail sasisties. Tas ir kaut kas vnk mega!
Nonaacu pie secinaajuma, ka dziivee vispaar tik pat kaa nav jaauztraucaas.
Viss notiek taa kaa tam jaanotiek.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]josephine16
2006-01-09 14:48 (saite)
Citējot Suvorovu: "Es šūpojos uz krēsla, pēc tam drusciņ neievēroju līdzsvaru, iešūpojies vēl vairāk, un krēsls lēni sāk virzīties uz bezdibeni. es iespiežos sēdeklī. Es ievelku galvu plecos. Griezti strauji aiziet uz augšu, bet kritiens ievelkas. Laiks apstājas. Un pēkšņi krēsls atsitas pret grīdu. Tikai tad es tā īsti nobīstos un tanī pat mirklī priecīgi iesmejos: ar mani itin nekas nav noticis. Galva, pakļaudamās refleksam, bija drusku aizgājusi uz priekšu, un tādēļ es vienkārši nevarēju atsisties ar pakausi pret grīdu. Sitienu saņēma mugura, kas bija cieši piespiesta krēsla atzveltnei. Bet muguras laukums ir daudz lielāks nekā pēdu laukums,'un tādēļ krist uz muguras ir mazāk nepatīkami nekā lēkt no krēsla zemē."

Es pati tik precīzi nemācētu raksturot to īpatnējo sajūtu, kas rodas tā gāžoties... =)

(Atbildēt uz šo)


[info]kokons
2006-01-09 16:36 (saite)
bet cik ļoti grūti ir pārvarēt tās bailes no kritiena...cik ļoti grūti sev piespiest nebaidīties un vienkārši atgrūsties ar kājam no zemes un atmuguriski krist...krist bezdibenī...arī dzīvē ir tieši tā pat...mums bail krist...nespējam pārvarēt sevis saudzēšanas režīmu...baidamies krist jo domājam ka ar mums noteikti notiks pats ļaunākais...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]josephine16
2006-01-09 17:03 (saite)
Bet tur jau tas joks, ka baidiities nav nekaadas jeegas =) It kaa tu pats labi saproti, ka nav no kaa baidiities, bet vienalga bail... The only thing I must fear is fear itself... =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?