An ([info]nata13) rakstīja,
@ 2009-02-23 00:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es sevi tomēr pieskaitu pie spirituāļiem kaut arī man nav sanācis nodarboties ar saviem mīļnieciņiem un lietiņām tagad jau labu laiku. Es gribu atsākt un esmu spērusi jau pāris nedrošus solīšu, lai uz to atkal ietu, nē ne uz atpakaļu, bet tikai uz priekšu. Dzīvē mums ir kritumi un kāpumi, bet tas viss pieder pie cikla. Bez kritumiem ar īsti nevar.
Šodien es biju izcili čakla un piespiedu izdarīt maksimāli daudz darbus, kas saistīti ar skolu un tagad paskatoties uz izprintēto papīru kaudzi ir tāds prieks un gandarījums. Protams, kā parasti darot kaut ko no sirds es pilnībā pazaudēju laika izjūtu un attopos šai vēlajā vakara stundā.
Miegs vēl īsti nenāk un nogurumu nejūt.
Uz galda esošās aizdegtās svecītes liesma spēlējās ar vēju, kas iezadzies caur vecā loga palodzes šķirbām un man atkal gribas kaut ko uzrakstīt savā violētajā kladē...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]josephine16
2009-02-23 08:26 (saite)
Welcome back to who you are..
šāda atgriešanās pie sevis ir gluži kā atgriešanās mājās. Ārpusē ir pasaule, no kuras mēs daudz ko spējam mācīties un mājas ir priekš tam, lai sakopotu domas, apsmadzeņotu piedzīvoto un apjaustu ārpusē apgūto. :)

EWOP, jebšu - The Big Picture is looking as perfect as it's always been. :)
Josee

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?