An ([info]nata13) rakstīja,
@ 2009-01-19 23:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kas mūs sagaida nākotnē šajā valstī? Vai izmācoties mums būs kur strādāt? Un vai prātīgāk tomēr nav doties projām?
Ja, kādu laiciņu atpakaļ es domāju, ka būtu jauki dzīvot tepatās, tad tagad es jau sāku šaubīties.
Dēēm, nu kas notiek ar šo valsti, šo pasauli, cilvēkiem, kas notiek ar dabu un ko mums tagad iesākt, kad viss ir tik sasodīti draņķigi. Protams, vienmēr jau var būt sliktāk. Un kas gan zin, varbū drīz būs vēl sliktāk...Dzīvosim redzēsim?

Suntažos uzstāties bija ļoti forši, ballīte pēc dejām arī bija kaut kas neaprakstāmi foršs!!!
Protams,pēc uzstašanās biju tādā eiforijā, ka neko atkal neatceros, kā uzstājos :D fun. Forši, atkal jāgaida kāds video, lai redzētu, kā nodejoju. :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tomaats
2009-01-20 12:29 (saite)
Kas tas par besiigu pesimismu,riebjas lasiit pat,nu jajau viss ir tik slikti un buus veel sliktaak peec tavaam domaam,tad kaada jeega vispaar kkam,kaada jeega tev dejot,jo ta4u veelaak cenas gan jau celsies nodarbiibaam un visam,kaada jeega maaciities,ja jau peec pabeigshanas nebuus darba,nu tad tieshaam jaaizbrauc visiem prom no Latvijas un tad viss atrisinaasies dziivosim citaa valstii labaak,buusim kaa chigaani bez savas valsts utt. Labi shis texts bij mans paarspiileejums,lai tu paarlasiitu savu textu un aizdomaatos, vai tieshaam taads ir risinaajums. Jo manupraat kursh cits ja ne mees pashi speejam sho valsti un pasauli mainiit,mainot savu attieksmi un nenograujot visu ar pesimismu un neticiibu naakotnei. Cerams neapvainojies bet saprati ko es ar to domaaju!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nata13
2009-01-20 23:42 (saite)
Bet kādu risinājumu tad tu piedāvā? Palikt šeit un mocīties??? Ne jau es šo valsti līdz tādam krham vedu, bet gan tas cūku sektors Rīgā, saeimas namā.Tu domā, ka tagad viss tā mierīgi uzlabosies uz viens divi? Neticu...paliks vēl sūdīgāk un tad var gadīties kārt zobus vadzī un cīnīties par izdzīvošanu nevis dzīvošanu. Tēlot varoni? Tie krutie varoņi jau sēž aiz restēm.
Un ja nu es nēēsmu spējīga tik budžetā pēc skolas un kas zina vai tāds budžets maz vēl būs...ja maniem vecākiem būs jāmaksā par manu izglītību tu domā mēs visi nemocīsimies????! Es neesmu pesimiste, es esmu reāliste un ja viss būs galīgā bedrē es jau nu nemocīšos un nemocīšu citus.
Mana mammīti nepelna milijonus un tētis man ir miris un es neticu, ka ir vēl kāds kas manā labā pakustinātu kaut mazo pirkstiņu.
Televīzora kasti pat slēgt iegšā negirbas, lai nebūtu jādzird tas viss.
Mans teksts un manas pārdomas, nepatīk nelasi. Es biju plānojusi pavisam ko savādāku, ko daudz reiz skaistāku, tāpēc netaisos savus sapņus aprakt piemājas renstelē un uzstādīt tiem kapa plāksni ar uzrakstu - šeit nu paliek mani sapņi...
Es esmu Zemes iedzīvotājs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?