sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2020-09-08 12:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
redzēju sapnī lielu zirnekli rāpojam pa baltām sienām. man ir bailes pat no maziem, bet šis bija tāds, no kura paniski bail. sākumā ieraudzīju vienu, pēc tam vēl vienu, un vēl... nesapratu, kur tik daudzi radušies. saucu mājas biedreni palīgā, lai tā palīdz no tiem tik vaļā. baidījos, ka tie ieies manā istabā.
tanī pašā sapnī redzēju milzīgus taureņus, kas paslēpušies manā dārzā zem plastmasas kastes, lai pārziemotu. man to kasti vajadzēja, un mēģināju to uzmanīgi pacelt, bet viens taurenis, manis iztraucēts, izlīda no kastes apakšas, un pacēlās gaisā, izpletis savus koši sarkanīgos spārnus - tas bija vislielākais taurenis kādu jebkad esmu redzējusi, nezināju, ka tie var būt TIK lieli.

un tā vien šķiet, ka ne par velti es par šīm lietām sapņoju. šis laiks manā dzīvē ir pilns ar pārdomām par dzīves jēgu, sevis atrašanu, par to, ka kaut kas jāmaina dzīvē, karjerā, jāmaina fokuss...


un te daži sapņa skaidrojumi:

* Sapņošana par zirnekļiem var nozīmēt, ka tu neesi sinhronizācijā ar savu pašreizējo dzīves situāciju.
* Zirneklis var apzīmēt sekojošo: melu tīmekli, uzticību, kas var tikt pārbaudīta / izaicināta, vai ka tevi kaut kas uztrauc un tu jūties iesprostota. Šī iesprostošanas sajūta dzīvē var būt caur kaut ko, kas nav acīm redzams: darbs, finansiālas raizes, problēmas dzīvē.
* Sapnis par lielu zirnekli, kas nāk tev pretim norāda, ka tu drīz pieredzēsi ievērojamus panākumus.


* Sapņot par sarkanu tauriņu ir laba zīme. Tas ziņo par pozitīvām pārmaiņām, labu veiksmi, un pārticību, kā piemēram, jaunu darbu, jaunām attiecībām vai jaunu sākumu.
* Taureņi sapnī bieži reprezentē ilgu mūžu, romanci, spiritualitāti, prieku un radošumu. Tas var reprezentēt jaunu domāšanas veidu tavā dzīvē, vai jauna perspektīva rašanos.
* Sapņot par taureņiem var norādīt uz pārmaiņām, kurām tu ej cauri savā dzīvē - karjerā, attiecībās, vai jebkurā dzīves jomā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?