sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2020-05-13 11:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
8.nedelja
esam parcietushi paaris dazhada stipruma emocionalas zemestriices pa sho laiku, laikam jau pashsaprotami pec bushanas vienam ar otru 24 stundas dienaa vienaa istabaa kopsh marta beigaam. musu personigais realitates shovs. vienigais laiks, ko pavadaam ne viens ar otru ir mans ukuleles speleeshanas laiks mini-virtuvee aiz aizvertam durvim, un vinja iknedeljas brauciens uz partikas veikalu, kas ir man laiks, lai rakstitu, piesezhoties pie vinja datora.

musu kopeejaas ikdienas pastaigas jau kadu laiku ir kljuvushas par tikai manaam pastaigaam. sakumaa mani tas apbedinaja, ipashi pirmie solji, ejot araa no maajas. taa ir ar tiem pieradumiem, kas saaug ar tevi, kljust par tevi. man nekad nav patikushas piespiedu paarmainjas, kad kaut kam skaistam jaabeidzas. tachu, pateicoties tam, esmu izjutusi vel citadaku brivibu, izdomaajot savus pastaigas marshutus, savu ieshanas tempu un apstaashanaas vietas. par vienu no miljaakajam vietam ir kljuvusi viena milziga pljava, kas atrodas tadaa kaa uzkalnaa, un, esot taas zemaakajaa liimenii, rada sajuutu, ka taa ir nebeidzama. apkaart tai ir iemiitas takas, lai gan cilvekus te var redzet loti reti. pa vidu zaale aug griezdamaas, jo pljava netiek lietota prieksh majlopu ganiishanas. kaut kur taas viducii blakus mezham ir vecs noluuzis koks ar vairakiem specigiem zariem, kas ir kaa radiits gramatu lasiishanai. taa nu es tur seezhu un lasu Emiliju no Jaunaa Meness, manu miljaako bernibas gramatu seriju, originalvalodaa.

karantinas finisha realitate leenaam piezogas un tas rada mazliet biedeejoshu sajutu. lai vai kaa, tada laika briviba un tuvums dabai uz tik ilgu laiku man nav bijis kopsh bernibas, un ai, kaa negribaas to atkal pazaudeet. kaut ari pietrukst mana miera oaze londonas istabaa, es vel turos cieshi pie bushanas sheit, jo zinu, ka driz bus gribot-negribot jadodas atpakal 'maajaas'. runaajot par cita veida majaam, mana pati pirmaa 30 dienu jogas pieredze ar ziimiigu nosaukumu 'home', ar ko iesaaku pirmo karantinas nedelju, aicinaaja atgriezties atpakalj pie sevis, pie taa, kas mees esam, musu dziljaakaas buutiibas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?