sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2008-11-23 14:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
balle
vakar mazais kingstonas centrs chumeeja un mudzheeja ne tikai no ziemassvetku iepriekshanaas maanijas paarnjemtiem nekur nesteidziigiem ljaudiim (preteeji man), bet arii dazhadiem muzikaaliem paarsteigumiem, no kuriem man vislabak palika prataa viens. ar lieliem iepirkuma maisiem skrienot cauri ljauzhu druuzmai pa galveno iepirkshanaas ielu, garaam vieniem ielu muzikantiem, garaam otriem... diviem jauninjiem puishiem uz akustiskajaam gjitaraam droshi un parliecinoshi dziedam Yooouuu, your sex is on fire, es apstaajos, un ar smaidu sejaa paliku klausities un veerot mazu briidi, ar pieklaajigu distanci. un taadu kaa lepnumu un slepenu-piederiibu sirdii. divas (vai triis) jaunas meitenes ar izstieptaaam rokaam leekaaja vinjiem priekshaa.

pirmo reizi braucot mashiinaa piecos vakaraa pa londonas magjistraali, ar princeshkleitu, kas aiznjem visu briivo vietu ap mani, izgarshot dazhaados sushi, sajusties silti un miiksti jaunajaa kazhocinjaa, ljauties iemigt vienmeeriigajaa un liiganajaa braucienaa, tuvojoties straumeniem atmosties, veerot dzeltenas gaisminjas taalumaa un domaaat, ko taas noziimee, raudziities spozhajaas zvaigznees un pie sevis dziedaat 'look at the stars, look how they shine for you'. izmantot pedeejo iespeeju un ierakstit novelejumu Latvijai lielvardes jostaa, kas jau shodien celjo atpakalj uz Latviju. "Latvija, Tu esi mana dzimtene, majas, uz kuraam atgriezties. Es nespeeju Tevi aizmirst, es domaaju par Tevi, Tu dziivo manii, kaut es nedziivoju Tevii. Es zinu, Tu gaidi, kad es atgrieziishos. Paliec vienmer manas Majas! Ar milestibu, Lasma Londonaa"
labveeliigais tips vai/un triis glaazes sarkanviina galu beigaas tomer radiija vajadziigo -dancing mood-. atpazinu zaali, kuraa tanii taalajaa 2003.gadaa dziedaajaam.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?