sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2007-11-20 19:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:eseja, otrdiena, prezentācija

tā,vismaz esmu nolēmusi,par ko rakstīšu abas esejas. patiesībā nolēmu jau aizvakar. Hyejin istabiņā atnāca apskaidrība par Visual Culture eseju. par Caravaggio dabūju vairākas grāmatas. par gleznu Boy Bitten By a Lizard - dažas. par Velazquez šodien paņēmu divas. bet grāmatas par Helmut Newton (visas),kas bija pieejamas knights park lrc ir izņemtas! ārkārtīgi nepatīkams,bet tomēr pārsteigums. kāpēc tieši tagad kādam vai kādiem par viņu tāda interese? vai tomēr kāds par viņu raksta eseju? ja raksta,tad noteikti ne manā priekšmetā. gaidīt,kamēr tās kāds atdos,es šobrīd itin nemaz nevaru atļauties,tāpēc pagaidām izskatās,ka būs jāsamierinās ar interneta oficiālajiem mācību resursiem. un vēl meklēšu citas iespējas,kā dabūt informāciju par viņu un viņa fotogrāfiju After Velazquez in my apartment, Paris (1981),ko salīdzināšu ar Velazquez gleznu 'The Toilet of Venus'.
un filmu par Caravaggio tomēr dabūju! līdz pagājušās pirmdienas 23:59 kādam bija jādod filma,un,paldies Dievam,ņēmējs nepagarināja termiņu (kā to tagad daru es,turot to pie sevis jau ar otro pagarinājumu),tāpēc otrdienas rītā pirms english language support nolēmu ieskriet knights park library,paķert filmu un doties uz Kingston Hill. plāniņš neizdevās,jo piecēlos par vēlu. būtu varējusi paspēt uz angļu valodu,taču nolēmu,ka filmu paņemt šoreiz ir svarīgāk,jo kāds var pasteigties pirms manis (Caravaggio šeit ir lielā cieņā un pavisam noteikti vēl vismaz viens cilvēks par viņu raksta eseju,jo divas apjomīgākās grāmatas par viņu kāds ir paņēmis pirms manis). kad nonācu bibliotēkā,atradu filmu par Caravaggio un vēl kādu vēl ļoti kārdinošu filmu,ar nepacietību gaidot,kad beidzot varēšu atvēlēt laiku,lai to noskatītos. atskārtu,ka neesmu paņēmusi līdzi savu id karti,kas,protams,nozīmē,ka neviens man dvd nevar izsniegt,jo arī nekāda cita person-apliecinoša dokumenta,kurā redzama mana fotogrāfija,man nebija. abus dvd priekš manis atlika,devos mājup,un pēc tam atpakaļ. tik absurdi! tanī pat brīvajā pēcpusdienā noskatījos Caravaggio. filma angļu valodā,bet saprast Caravaggio monologu man likās neiespējami. bet iespaids par viņu tagad tik spilgts. kā pēc katras filmas par kādu reālu personību noskatīšanās,tagad liekas,ka viss notika tieši tā,kā filmā parādīts. gaidīju tomēr ko vairāk. vairāk kaislības un..homoseksualitātes. un nesapratu beigas. vispār jāskatās vēlreiz.
pulksten sešos satikāmies penhryn road lrc ar visual culture grupu. beidzot bijām četri,gandrīz pilnā sastāvā. demelzu nebiju redzēju,liekas,mēnesi vai trīs nedēļas. viņai esot bijušas veselības problēmas,esot gulējusi slimnīcā. anneka esot slima. bet tikai divas dienas līdz prezentācijai,un annekas,tāpat kā kirstie prezentācijas daļas vēl neesam redzējuši. demelza izteica komplimentu par maniem,todien 'felicity' matiem,pavirši izrunājām cauri prezentāciju,vismaz to,kas mums uz to brīdi gatavs,lai pārbaudītu,vai iekļaujamies noteiktajā 15 minūšu laikā,konstatējām,ka nē,ka par garu,ja pieskaita klāt annekas un kirstie minūtes,un vēl es pati konstatēju,ka ir vairāki vārdi,par kuru izrunu neesmu droša,tāpēc alex piepalīdz. beigās tomēr izveidojām pavisam kūlīgu pirmo slaidu ar divām izteikti fetišīgām bildēm backgroundā un mūsu visu vārdiem. es apjautājos,vai nevajadzētu mums visiem ceturdien uzģērbt ko vienojošu. vai visiem būt melnā. fetišu tomēr prezentējam. mani grupas biedri entuziastiski piekrita. nolēmām,ka ģērbsimies melnā un sarkanā. trešdien nevaram satikties,jo nevienam no mums neizdodas atrast kopīgu laiku,kad varam visi sanākt kopā,tāpēc nolemjam,ka tiksimies tikai ceturtdien no rīta - prezentācijā. kirstie ieraksta atmiņas kartē jau esošo prezentāciju un apsola,ka pievienos tai klāt savējo un Annekas. tābrīža 'negatavība' manī tomēr rada bažas. ar demelzu un alexu pieturā gaidām clayhill vai seething well autobusus. laiks ir nepatīkams,drēgns,turklāt vēl sāk līt. man vienīgajai ir lietussargs. sēžam uz betona mūrīša. alex man blakus zem lietussarga. demelza kā vienmēr runā daudz un bez apstājas. par sevi,un vēlāk sāk uzdot neskaitāmi daudz jautājumus alexam par ameriku. un man patīk klausīties viņu abu jautājum-atbildēs. pirmais atnāk clayhill autobuss,taču alex nepaliek gaidīt pieturā,bet iekāpj kopā ar mums,izkāpjot Surbiton pieturā (izrādās,ka Surbiton no Seething Wells ir daudz tuvāk,nekā no Clayhill,ko vakar secināju,kārtojot istabu un atrodot Induction nedēļā kaut kur-kaut kā iegūto karti).



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?