sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2007-03-09 11:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:žetonvakars

tētis tomēr bija!
uzreiz pēc beigām piegāju pie viņa,puķītes nebija (tas nekas),bet komplimenti gan (vismaz divi,cik atceros),sabučošanās,un tad viņš aizgāja,nepalika tusēties ar pārējiem (tostarp vecākiem),bet tomēr bija!

citādāk..izdevās gaužām jauks un jautrs pasākums. mūsu talantu fabrikas fināls. beigu galā to visu vadīja strazdiņš (no cosmos),kas tiešām bija varen-smieklīgi. lai gan ar tehniku bija ķibelītes,tomēr,manuprāt,publika tās pieņēma ar sapratni,un jānis str. lieliski prata šos defektus ar savu humoristisko pieeju pārvērst efektos.
uz beigām ieradās arī imants. bet no bijušajiem (oranžajos,dainas sarūpētajos tautas partijas izbalsoto kreklos) bija renārs,dace,edgars,karīna,agnese un daina.
žetoni ar kamertoņiem kā galvenais apbalvojums. ārenta mums katram uzdāvāja pa mazai papīra rozītei,elīna št. - mazas bumbiņas,ko pakārt eglītē (ko es pazaudēju),arī liene mums katram bija sarūpējusi puķīti (uz stieplītēm veidotu),kas man saplīsa,vēl kāds/kāda (es tiešām neatceros uz visa apsveicēju fona) uzdāvāja dzeltenu rozi un III kursa meitenes (man - Linda) mums katrai uzdāvināja pa narcisei.
otrā daļa vairākumam (pieaicinot vēl daudzus ar mūsu klasi tiešā veidā nesaistītus tipāžus) turpinājās zelta boulingā,kur par centrālo svinēšanas aktivitāti tika izvēlēta nodzeršanās. es izvēlējos otro,nūģisko variantu. četratā ( kā žūriņš teica - viņš un trīs vecmeitas),pasēdējām kapteiņa enriko pulkstenī. pēc tam devāmies uz atjaunoto mcdonaldu,kur ieturējām vakariņas (ap plkst. vieniem),un tad devāmies katrs uz savu pusi.

tieši mans mājupceļš bija visvisnejēdzīgākais. negribu iedziļināties sīkumos,taču īsāk sakot,man šķiet,ka atkal tiku profesionāli piekāsta,aizdot naudu (5 latus!!!) svešiniekam (manam vienaudzim),kurš izlikās (tobrīd gan šķita,ka viņš bija patiess) par nabaga puisi,kuram pazudis maks,kurš dzīvo Balvos,un netiek mājās,kurš strādā kopš 6.klases,jo tēvs pameta viņa māti,kura tikko bija dzemdējusi viņa mazo māsu,kurš ar savu māsu tagad dzīvo vienā istabā,kurš bija todien atbraucis uz rīgu,lai aizbrauktu uz bērnu pasauli,kurš nav dzēris un vispār nedzerot,kurš gribot iemācīties spēlēt vijoli un šoruden sākt mācības rīgā,lai pabeigtu vismaz pamatskolu,kuram tobrīd nebija mobilā telefona,jo viņš to bija atdevis mātei,kurai savs bija saplīsis un atradās remontā,bet viņš uzskatījis,ka mātei telefons esot daudz vairāk vajadzīgs,nekā viņam pašam,kura vārds ir Vilmārs.
pēc vārda un uzvārda,kādu viņš man nosauca,un turklāt vēl manā telefonā pārbaudīja,sakot,ka trūkstot tikai garumzīmes,kas draugu.lv meklēšanā nemaz nav no svara,es viņu tur neatradu. turklāt tieši viņš teica,ka viņu varēšot tur atrast. vakar,kā runājām,aizsūtīju viņam sms,jo viņš teica,ka tad jau būs dabūjis savu telefonu atpakaļ,lai pārliecinātos,ka numurs (ko viņš arī pārbaudīja,sekojot līdzi,vai es pareizi ierakstu katru ciparu) ir īstais un nobeigumā lūdzu,lai viņš atbild,ko viņš līdz šim brīdim nav izdarījis.
viņa dēļ nokavēju tramvaju. viņa dēļ nenormāli atsalu. viņa dēļ pustrijos naktī izbīlī un paranojā,ka kaut kas slikts ar mani pēkšņi varētu notikt,skrēju mājup vairākas pieturas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ttp
2007-03-09 13:06 (saite)
viņiem tie stāsti kļūst aizvien rafinētāki, viegli noticēt.
Pats kādus 2 Ls esmu atdevis "Rēzeknē" dzīvojošam juaneklim.

jācenšas nedot,vai varbūt uztvert vienkārši ka ir izdarīts labs darbs un pofig, labam vai sliktam cilvēkam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-03-09 13:18 (saite)
jā,man arī bija tā sajūta,ka izdarīts labs darbs. uzreiz pēc tam,kad iedevu,kad uzticējos,noticēju.
lai cik tas stulbi nebūtu,man vēl aizvien šķiet,ka viņš tomēr nemeloja. kad ir noticis kāds pārpratums,ka draugos.lv viņam vienkārši ir cits vārds uzrakstīts (vienkārši tāpat,cilvēki tā dara) vai telefonu viņš tomēr nav dabūjis un tamlīdzīgi. iespējams,cenšos pati sevi apmānīt. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ttp
2007-03-09 13:24 (saite)
vajag ar palikt pie šī pašapmāna, un iet vien uz priekšu ar +1 kabatā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]baltais_tevs
2007-03-09 13:41 (saite)
Vai tik tavs nabaga puisis tevi nesatika kaut kur Ģertrūdes - Brīvības ielas krustojuma rajonā? Ja jā, tad tu jau esi 4 man zināmais cilvēks (mani pašu iekaitot), kurš šim džekam ir palīdzējis tikt līdz mājām.
Es ar nepacietību gaidu nākamo sastapšanos ar viņu un viņa nelaimi :)
nu bet vismaz tu biji atsaucīga un palīdzēji cilvēkam nelaimē. par to tev noteikti pienākas žetons. tas, ka viņš izrādījās mērglis, gan viņam vēl atmaksāsies

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-03-09 13:49 (saite)
nē,tas bija citur. tramvaja pieturā pretim vērmaņdārzam. tu atceries,kā viņš izskatījās?
he,žetonvakara otrs žetons. jā.. paldies ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]baltais_tevs
2007-03-09 13:59 (saite)
diemžēl pats uz ielas viņu neatpazītu :(
bet cik atceros, tad viņš man atmiņā tāds sīciņš liekas.
varbūt tu vari man viņu noraksturot?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-03-09 14:06 (saite)
sīks gan viņš augumā nebija,man liekas,ka garāks par mani pat bija (~1,80),ne pārāk izskatīgs,ļoti vienkāršs puika,samērā sportiski ģērbies. neko vairāk gan nevarēšu pateikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]baltais_tevs
2007-03-09 14:08 (saite)
nu pie maniem 197 viņš tomēr likās sīciņš :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-03-09 14:17 (saite)
:D man liekas,ka mums tomēr neizdosies noskaidrot,vai tas bija vai nebija viens un tas pats puisis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaplacis
2007-03-09 23:40 (saite)
hah, par staastu piechuku samaksaaji :)

(Atbildēt uz šo)


[info]bestia
2007-03-12 09:56 (saite)
pirmais, ko iedomājos - jēziņ, lētticīgi gan. bet no otras puses, nezinu, vai es neuzķertos. nu, piecus latus noteikti neatdotu.
turklāt, man diez gan labi izdodas noteikt, vai cilvēks melo.
ja nu vienīgi negadās baigi rafinētais blēdis.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?