sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-11-26 20:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kāds varētu parakstīt manā vietā,piepušķojot,dramatizējot,ironizējot,harmonizējot,vienkārši parakstīt manā vietā,kamēr es kaut kur nozustu - uz laiku,un pēc tam būtu atpakaļ,ar otro elpu
(dzīves apnikums,mīļie)
melnā svītra. bieza un necaurredzama


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]narkomanc
2006-11-26 20:55 (saite)
zebriigi melna sviitra vai vienakarshi melna uz asfalta?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-11-26 21:08 (saite)
kad rakstiiju par -melno svitru-,iedomaajos par zebru,tas tiesa. bet zini kaa ir...shajaa situacijaa vispar neko nevar mainiit. var tikai mainiit rakursu,kadaa skataas,nu,objektiivu pagroziit vajag,bet vieglak tachu ir gausties par to,cik viss ir slikti,un ka dziivot vairs negribaas (nevis taa,ka vispar,bet taa,kaa ir),nekaa kaut ko mainiit,jo mainiishana prasa pacietiibu,darbu,merkjtieciibu - triis briinumvaardinji,kuri man nav raksturiigi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkomanc
2006-11-26 21:14 (saite)
tu vnk negribi - vien antibrinumvardinsh. bet gan jau. kad raksta bakalaura darbu? pedeejaa bridii.. kad gatavojas eksameniem - peedejaa bridii. kad viss atkal mainaaas? pedejea abridiii. veel nav p[ienacis istais bridis. praats saprot un atsleedzas. sajutas aiziet prom un iestaajas paniikums. kad saaks gaudot sirteenas tad visi mostas. tu arii :)~
-
lietas kuras nevar mainit.. jamaina skatiens uz taam. jaa pareizi. dazhreiz taam lietaam nepatiik kaa tu uz taam skaties [pozitivii vai vienaldziigi] tapeec taas maina savu celju un kluudaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-11-26 21:56 (saite)
protams,arii maaciibaas ir iekaveejumi un tadi pietiekami nopietni,tomer es shoreiz ne par to. ar sevi jatiek galaa - tas prasa tos brinumvardinjus. pirmkart ar sevi. un tad var skatities talak. uz to,kas apkart. ja tu netiec ar sevi galaa,tad ir ziepes,tad vispar nekas neizdodas,un nekam nav jeegas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkomanc
2006-11-26 22:03 (saite)
es runaaju ne tikai par maciibaam. par tevi ari

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?