sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-07-19 22:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
četras stundas krustām šķērsām staigāju pa alfu,meklējot kurpes. atlaižu mežs,bet nav ko pirkt. vai arī es pārāk izvēlīga. tagad kārtot somu un gludināt drēbju kalnu vairs nav atlicis spēka. un vispār škrobe. it kā ar to nebūtu gana,vēl arī miegs nāk. bet autobuss desmitos divdesmit,un pirms tam vēl uz skolu jāaizbrauc pakaļ kedām.
upd.: laikam būs jākratās autubusā pēcpusdienas jundā. trīs ar pus stundas,ja? tā man teica. un vecais sīdī pleijerītis ar čerkst-pagriez-čerkst-pagriez austiņām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]narkomanc
2006-07-19 22:54 (saite)
lai lab puushas! [tu tak puusties uz turieni brauc, jap?]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-07-19 23:17 (saite)
nu,ne jau ravēt. :) lai gan pagājšvasar,ja atceries postu,tad viskko tur darīju,arī pastrādāju mazliet,bet tas bija tik patīkami,cik atpūsties. un vispār,rīgā - šeit es nemāku atpūsties,man nesanāk. laikam jau svētdien būs jābrauc mājās,jo kaķis jāpieskata,un mamma tik ilgi negrib tīrīt kastīti,viņai slikti paliek no smakas vien,kur nu vēl to visu vākt. ai,tā kā pagājšvasar,tik fantastiski vairs nebūs...un laukos viņiem tur tagad internets ievilkts. :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkomanc
2006-07-19 23:44 (saite)
internets.. ta jau atputa nebus taada kaa parasti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-07-20 00:02 (saite)
es jau,protams,varētu apņemties ne reizi nepielīst,grūti tam nevajadzētu būt,un centīšos savus radiniekus pierunāt vairāk uzturēties laukā,normas robežās,un tomēr. mājās esot un neieejot kaut tikai šeit,cibā,mani pārņem sajūta,ka kaut ko nokavēšu,palaidīšu garām. ne jau man tos draugus elvē vajag vai inboxu,citas lapas vispār pēdējā laikā priekš manis pārstājušas eksistēt,tvnetu neieskaitot,jo tur es ik pa laikam ieeju,tomēr nepārvaramu vēlmi tur ielūkoties katru dienu,katru stundu neizjūtu.
huh,gari izteicos..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?