sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-02-20 14:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Gary Jules. No Poetry

šodien žilbinoši baltajās debesīs bez mitas dzimst sniegs. mikls,tīrs un maigs. jau visu dienu tā,skaisti. bez sāpēm,pārmaiņas pēc.
istaba smaida,un prieks arī man. abas atkal draudzenes. tā vien gribas kādu aicināt ciemos tējot,cepumot,spēlēt riču-raču un pačalot mierīgas mūzikas un sveču gaisotnē (manus iedomu draugus šoreiz nepieskaitīsim).

"There's no poetry between us"
Said the paper to the pen
"And I get nothing for my trouble
But the ink beneath my skin"



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]asfiksija
2006-02-20 15:33 (saite)
pie mums sāka snigt laikā, kad beidzās pēdējā stunda. gājām visi no viena skolas korpusa uz otru un priecājāmies, man galvā skanēja it's the most wonderful time of the year, un es jutos kaut kā pārlaimīgi, mājās gāju tik lēnu, cik vien varēju:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-02-20 17:27 (saite)
viegli iztēloties. :) diemžēl šodien nebiju skolā,droši vien tāpat kā tu mājās ietu tik lēnu,cik vien varētu. varbūt pat izkāptu raiņabulvāra pieturā un pastaigājoties izietu cauri piesnigušajam bastejkalnam.

(man laikam nav nevienas ziemas ikonas?!)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]narkomanc
2006-02-20 16:19 (saite)
pastāsti par saviem iedomu draugiem. šoreiz :))~ pliiiiizzz.
[sveiciens putnim ;)]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-02-20 17:36 (saite)
nebija paredzēts. tu mani pārsteidzi. :)
tie iedomu draugi nav cilvēki. ar tiem es domāju,piemēram,savu lāčuku Džūdu un kaut kādas nenosakāmas šķirnes rotaļlietu AlfOnu ar resnu vēderu. un tēlus no mīļākajām grāmatām. nu ne jau es ar viņiem runāju,bet manā iztēlē tie ir dzīvi un katram tur sava īpaša vieta.
pie manis ciemos nenāk mazs puisēns vārdā čārlijs,kā tādā šausmu filmā,kurā mazajai meitenei viņš šķiet īsts,turpretī vecāki meitai netic.
kā redzi,man patīk personificēt,tāpēc mani iedomu draugi var būt jebkas,kas nekustas. īpaši pēdējā laikā. laikam vienatne dara savu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Iedomu Ģimene
[info]narkomanc
2006-02-20 17:52 (saite)
vai arī tējas jaunkundze ar saviem mazajiem, baltajiem - tīti nomazgātajiem bērneļiem, kurus viņa vienādi mīl un sauc par Cukuriņiem. Ja sanāk sabārt, tad "Cukur, kā Tev nav kauna!?! aijajai..". tomēr vēl izceļot viņa svarīgumu ar lielo burtu. Ja tomēr viņi kļūst vairāk nošķirti cits no cita un mammas mīlestības pietrūkst [bet ne jau tā kļūst mazāka] attāluma dēļ, tad palīgā nāk krievu tautības tētis karotājs, un mājās viņu sauc par Karotēti. Viņš parasti ir tas, kas sajauc un sakārto viņus visus kopā, sevi ieskaitot. Viņš savieno, bet par to pretī tiek dots Tējas siltums. viņi tur visi iedomāti.
tagad padzeros ;)~

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Iedomu Ģimene
[info]narkoze
2006-02-20 17:54 (saite)
:)))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?