mry ([info]narayana) rakstīja,
@ 2003-12-14 21:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:kaajaam gaisaa, bet stabils
Mūzika:True Type & Gatcha - M Oceans

apveersums
pienjemu, ka par cinisku mani sauc tieshi tie cilveeki, ar kuriem attieciibaas es tagad nespeeju pienjemt pati savu kaadreizeeju gljeevu labestiibu un iecietiibu. domaaju, ka esmu ciniska tieshi vinju agraakaas pieredzes ar mani deelj. domaaju, ka esmu ciniska tieshi vinjos. un nejuutu pashpaarmetumus =)

Shodien satiku cilveeku, kura 'netiiro' speeliishu deelj mani pavasarii aptiiriija,
veertiigaakajaam lietaam (dziives svariigaakaas graamatas, cd-s, muuzikas iekaarta, meebele, dreebes) joprojaam gali uudenii, bet man atdeva kasti ar gadiem glabaataam veestuleem, franchu valodas pierakstiem, pastkartiiteem, fotograafijaam, ziimiiteem no peedeejaa gada licejaa, dienas plaanotaajiem, imkas notiim, gjitaartabiem, diplomiem, atestaata sekmju lapu un visaadiem citaadiem papiiriem, kurus peec ilgaam sirdssaapeem jau biju norakstiijusi kaa 'nekadneatgrieziisies'. skatos, chamdu un gandriiz vai nezinu, ko iesaakt.

Kad esi kaadu pazaudeejis, saapes tevii dziivo kaa samierinaashanaas, arii tad, kad tu vairs nepaziisti ne pats sevi, ne to kaadu, ne pagaatni, ne saapes, ne ko. pat tad, kad esi pavisam cits, kaut kas tevii saka "Un reiz"



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]stepes_vilks
2003-12-15 02:34 (saite)
vismaz tekstuāli no cinisma nav ne smakas. drīzāk jau kaut kas no "sieviešu literatūras" - Ābeles, Ezeras, Rozes tram ta ram. kaut kas jau tur ir

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?