gale ([info]gale) rakstīja,
Re: ir varianti?!?!
Mnjaa.. Nu, par to cienjas ieguushanu.. Taa kaa nedomaaju izpluust garos pieraadiijumos, buus vien jaatic man 'uz vaarda', ka skolotaaja, par kuru tieshi runaaju nezin kaadaa veidaa savaam ieprieksheejaam klaseem ir speejusi viest cienju pret sevi. Cilveeciiga un nekaadaa gadiijumaa ne 'no augshas uz leju' attiexme. Pati esmu pie vinjas 8njus gadus nomaaciijusies. Jau chetri gadi, kameer beidzu skolu, bet mees veelarvien ik pa briidim tiekamies, lai taapatvien Vecriigaa paseedeetu pie kaadas viina glaazes un papljaapaatu. Un es nebiju superdupergjeenijs vai skolotaaju miilule.. taadas attieciibas ar skolotaajiem ir visai manai vecajai klasei un ne tikai. Skolaa liidz shim ir valdiijusi draudziiga atmosfeera. Nu nebija jau vienmeer viss tik idilliski. Ne jau vienmeer un ne jau visiem gribeejaas naakt uz skolu, taapat nepildiijaam maajasdarbus utt.. bet tam visam bija savas robezhas, kuras netika paarkaaptas. Nostraadaaja kaut kaads cilveeciskais faktors. Un tieshaam cienja pret skolotaaju.
Neticu, ka 4u gadu laikaa cilveex buutu krasi mainiijis savu attiexmi pret savu darbu un skoleeniem, tai pashaa laikaa citaadi tikpat kaa nemainoties. Taatad jautaajumms ir par to, kaadas ultrajaunas metodes jaapielieto, lai ieguutu tieshi SHO skoleenu cienju?!?!
..un ja Tev shkjiet, ka taada veida sarunas par dzershanas kaitiigumu utt vareetu liidzeet, manupraat, Tu maldies. Paaraak svaigaa atminjaa veel ir skolas laiks un labi atceros, ka tiesha noraadiishana uz probleemaam neliidz. Iespeejasm, motivaacija nepiecieshama, bet tie ir paaraak sakalji, vispaarinaati un patiesiibaa neko neizsakoshi vaardi. Tja, individuaala pieeja katram gadiijumam.. nu jaa.. kaut kaa paaraak sarezhgjiiti tas viss..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?