Namtar ([info]namtar) rakstīja,
@ 2004-10-20 00:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaimiņš
Nu labi, lai paliek doma par lielajām pasaules katastrofām, bet šodien lasot dienu par vēlēšanām mums kaimiņos man ienāca prātā viena nepatīkama lokāla klizma. Jūs jau zinat, ka ja kautkur nav demokrātija, tad tas ir ļoti slikti, itsevišķi ja tur valda diktators. Un jūs varbūt arī esat pamanijuši, ka reizēm tādus sliktos soda. Baltkrievijai jau pavisam nesen ASV draudēja ar sankcijām. Kas varētu notikt tālāk - Baltkrievi arestē kādu ASV uzņēmēju, vai vienkārši tūristu(vienu jau aizvakar arestēja, kurš esot šmaucis vietējo telefonkompāniju), un sāk turēt pa cietumiem. ASV vēlēšanās vinnē Bušs. Paziņo, ka Baltkrievijā ir nedemokrātisks režīms, kas automātiski nozīmē ka viņi ir ļāunie. Uzstāda ultimātu - atbrīvot visus politieslodzītos un Lukašenko atkāpties no amata. Lukašenko protams paziņo - Amerikāņiem nav nekādu tiesību jaukties baltkrievu tautas iekšējās lietās, laikā kad amerika nevar tikt galā ar savējām. ASV atved vienu bāzes kuģi uz baltijas jūru, un no tā, kā izdara pāris uzlidojumus baltkrievu militārajiem objektiem. LAtvija protams tam izsaka atbalstu, tiesa gan tādu paklusu, bet vienalga. Baltkrievijā cilvēki, jūtot ka viņiem nāk kāda palīdzība no ārpuses, sāk dumpoties, protams ne pārāk lielos daudzumos. Lukašenko, lai parādītu, ka viņš var cīnīties ar rietumniekiem, pavēl 12 gomeļas artilērijas brigādei atklāt uguni uz naidīgo rietumvalstu pakaļskrējēju galvaspilsētām - Rīgu un Viļņu.
Protams tas ir iespējams tikai tad, ja krievija akceptē ka Lukašenko ir ļaunais, bet uz Bušu var paļauties:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Jau sen tev gribeju pateikt...
(Anonīms)
2004-10-20 10:46 (saite)
Es tavus darbus lasu jau kadu gadu... mani fascinee tads cilveks kaa tu- man vienmeer ir interesanti palasiit tavus raxtus, jo tajos ir jeega (atshkiriibaa no pareejaam dienasgraamataam).. tev ir patiikama humorizjuuta...
Man prieks, ka Latvijaa vel ir cilveeki, kuri kaut ko saprot no politikas, dziives un cilveekiem!
Taa tik turpinaat!!!
Sveicieni-
anoniimaa lasiitaaja

(Atbildēt uz šo)


[info]blackheroin
2004-10-20 15:20 (saite)
Bet no otras puses, izdošanās gadījumā arī Latvijai tiks sava okopācijas zona (kā Polijai Irākā)! Par Lielu Latviju! :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blackheroin
2004-10-20 15:23 (saite)
uff...
"okopācijas zona"? vai tas būtu no vārda "окопы"?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?