Namtar ([info]namtar) rakstīja,
@ 2004-03-16 14:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kas tālāk?
Emancipācija ir notikusi, atpakaļ pagriezt to visdrīzāk nav iespējams. Kas notiks tālāk? Dzimstība jau ir samazinājusies. Eiropā, ASV un Krievijā iedzīvotāju skaits samazinās un samazināsies, vietā ienāks bārdainīši ar savām neemanicipētajām sievam un veiks šajā mūsu rietumu demokrātiskajā pasaulē kontremancipāciju un vīriešiem atkal būs stilīgi staigāt ar bārdu, ja negribēsies pazaudēt galvu;) Un sievietes varēs sēdēt harēmā, jautra einuha kompānijā un nedomāt par tādām problēmām kā karjera vai izglītība un pie galda varēs doties kad būs paēduši vecie vīrieši, tad jaunie vīrīeši un pēc tam vecās sievietes, bet nu tā kā jau no dzimšanas tiks ieaudzināts, ka tas ir labi un pareizi, tad visi un visas būs apmierinātas, tikai pirmajiem būs grūti;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]grrr
2004-03-16 15:26 (saite)
Skuju apmierinātas.

Tātad musulmaņi.
No sarunām ar vietējiem Ēģiptē.

1) jo vairāk sievu tev ir, jo loģiski vairāk tev naudiņas vajag. Tu uzturi gan viņas, gan jūsu bērnus, gan viņu radinieces (piemēram sievas māsu, kura kļuvusi atraitne, par mātēm nemaz nerunājot). Raujies melnās miesiņās. = par "harēmiem" un par "einuhiem" vari nesapņot, ja neesi riktīgi bagāts.

2) sievietes tīri labprāt emancipējas, tikai protams sabiedriskā doma ir visai pret. Līdz ar to, kaut kādu laiku tu pastaigā, pamācies, varbūt pastrādā kaut kur (kādā lielā pilsētā vai prom no dzimtās vietas) un tad apprecies un - marš pie plīts, izaudzināsi pirmos 4 bērnus, tad parunāsim. Par nākamajiem 4.

3) visas tās pašas problēmas ar kreisajiem gājieniem utt. dabiski nekur nepazūd. Tikai risinājumi mēdz būt asāki - nehumānāki. Protams, ja vainīgā ir sieviete.

Reālā problēma nav tik daudz Eiropas/Amerikas mazajās ģimenēs kā tieši 3. pasaules lielajās. Bērni ir vajadzīgi atražošanās līmenī - iespējams Eiropā vairāk kā tagad, bet kāreiz punkts ir, ka NAV jāvairojas kā trusīšiem. Zemes nepaliek vairāk, un resursu arī. Nav jau nekādu ārpussugas draudu, kas liek vairoties, lai suga izdzīvotu. Zobenzobu tīģeri veiksmīgi izšauti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]namtar
2004-03-16 15:45 (saite)
Par to hareemu un einuhu es runaaju tikai lai sabiezinaatu kraasas:) Es saprotu ka nejau visaam taa buutu, nabadziigaakaas gjimenees nav tik traki un sievu skaits ir atkariigs no turiibas paarsvaraa. Runaajot par emancipeeshanos un sabiedrisko domu, tad sabiedriskaa doma ir netikai viirieshu bet arii sievieshu, tb nejau tikai viirieshi ir pret sievieshu emancipaaciju, bet vinjas pashas arii uzskata ka ir labi taa kaa ir, jo cilveeks vispaar ir koncervatiivs radijums un ja vinjam ieaudzina ka taa ir labi, tad vinjsh arii domaa ka taa ir labi. Kreisie gaajieni protams ka ir arii Eegjiptee un Sauda araabijaa, bet tur taa nav kultuuras sastaavdalja - 5dienas vakaraa iet maukoties uz klubu;)
Beerni ir vajadziigi atrazhoshanas liimenii vai vispaar nav vajadziigi, tas jau ir atseviskjs jautaajums, iespeejams ka paareejaam sugaam buutu pat ljoti ok ja cilveeki vispaar apspraagtu. Es nesaku ka tas ir labi vai slikti, ka Eiropieshi izmirst, es tikai saku ka taa notiek, un vietaa naak tie kuri vairojas kaa trusiishi;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]grrr
2004-03-16 16:06 (saite)
Nujā, tur nav ko īsti iebilst. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]namtar
2004-03-16 16:25 (saite)
Tu mani paarsteidz:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tviglis
2004-03-16 16:09 (saite)
Ķīnieši vai indieši līdz šejienei tiks ātrāk. viņiem pat revolūcija nebūs jātaisa - viņiem šausmīgi patīk viss, kas no rietumiem.
es par dzeltenajiem.

(Atbildēt uz šo)

heh
(Anonīms)
2004-03-16 22:44 (saite)
Kādreiz kaut kur bija rakstīts, ka Taizemē(vai kādā citā DA Āzijas valstī) viens taizemieties taisīja pašnāvību(un laikam arī bija beigts), jo neveicās biznesā un arī 4 sievas nebija vairs par ko uzturēt...

Tāda viena doma radās - varbūt latviešu puiši ir ok, tikai meitenes pašas nezin ko grib - klasesbiedrs uz Franciju aizbrauca un tur tādu emancipētu pretenziju nebija.

Dzimstības bums(ar milzīgu vīriešu pārsvaru) parasti ir tajās sabiedrībās, kur gatavojas karam. Dabiskais iedzīvotāju samazinājuma rīks homo sapiens civilizācijā būs nākamais WW3 - kā saka cilvēces kopējais intelekta līmenis ir const, tikai iedzīvotāju skaits mainās.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?