ed-kl!k ([info]f8) rakstīja,
nja - dirst jau maak visi..

gribi izskaidroshu kapeec man patiik snovot/skeitot/braukt ar riteni vai ko citu dariit?

Tas viss deelj taas superiigaas sajuutas, kas tevi paarnjem, kad tu kautko izdari pirmoreizi..
tu pirmo reizi palecies ar snovo - tu piezemeejies, paatrinaajums, satraukums.. tu nobremzee.. un sajuuta ir taada, ka tu veeljoprojaam lidotu..
tu pirmo reizi uztaisi kautvai BS HALFCAB uz skeita un tu iekliedzies.. jaa, es to izdariiju.. un katru naakamo reizi tu maacies, maacies lai to izdariitu labaak..
tu kaadreiz esi lecis ar riteni paari pelkjei? vai arii vienmeer meklee celju kaa apbraukt tai? pameegjini ar riteni paarlekt smukai pelkjei, paarvareet vinju neaptaskjiijis dreebes..

Shie sporti ir kaa maaksla - uztaisiit triku ar savu indviduaalo stilu, taa kaa taisi tikai tu.. turklaat - ja kas notiek - tikai tu pats esi atbildiigs, tu nevari uzvelt vainu luuk vaartusargam.. ar shiem sportiem var nodarboties esot vienam, tu ieguusti briiviibu, kaada tev nebuus komandaa ar autoratiivu trenneri..

ibio rio

Sasitumi/Luuzumi ir gan tiem, kuri nekontrolee nedz sevi, nedz deeli, gan tiem, kuri ir paargalviigi.. Ir jaaapzinas lietas, ko vari un ko nevari.. pirmajaa dienaa neviens nemeegjina lekt pa milziigo trampliinu un uzmest atmugurisko salto[backflip].. Tas buutu taapat kaa futbolaa ieskriet stabaa, domaajot, ka stabs tev saapes nenodariis..

Snoveriem ir vajadziigs pietiekami atleetisks kjermenis - 5 stundas kaajaas staaveet, lekt utt.. nav viegli..

Tie kuri nav nodarbojushies ar seksu, ar var dirst - tam tak nav nekaada ideja - tikai baudas guushana ! Taapat kaa seksaa arii sportaa var guut baudu.. un ja tu veeljoprojaam nesaproti, ko es tev meegjinu pateikt - paliec vien savaa smaciigajaa alaa un mirsti tur sapuustot no nekaa nedariishanas..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?