Kāds rakstīja,
Kā savādāk lai sauc vīriešu kārtas cilvēku, kas visu laiku uztraucas, ka tikai aukstums nedaudz netiek klāt, ka tikai nedaudz neapdauzās ...

Un ja Tu saki, ka sacensības uz laiku nav īstas sacensības, tad jau arī F1, Dakāra, maratons, peldēšana un daudzas citas disciplīnas nav nekāds sports. Nobrauc vai noskrien savu laiku un viss. Laid atpakaļ uz startu, ja sacensības nenotiek pa apli. Vēl var saskrieties, paklupt vai aizrīties ar ūdeni, ko padod pa ceļam, lai remdētu slāpes.

Pareizais stils ir iesist bumbu vārtos, lai to tūlīt pat izņemtu un iemestu laukuma vidū!!! Būtu vismaz devuši jaunu bumbu, lai tās krājas vārtos!!! Kādēļ basketbolā grozs nav kā maiss? Varētu beigās atraisīt galu vaļā un saskaitīt, cik tad bumbas samestas! Un kas vispār par sportu, ar kuru nevar nodarboties īsā sporta tērpā un getrās???

Redz, Tavā tekstā parādās tas, ka viss, ko nedari Tu, nav sports un ka tas ir tikai stila dēļ. Futene, starp citu, ir pasaulē vispopulārākais sporta veids. Vai nevar būt, ka Tu esi vislielākās masu psihozes ietekmē izvēlējies to kā savu sporta veidu?

Manā skatījumā ir vienalga, kādēļ sāc kaut ko darīt. Nedomāju, ka ir iespējams katram cilvēkam izdomāt individuālu sporta veidu, ar kuru neviens cits nebūtu iepriekš nodarbojies, tādēļ var izvēlēties sākumā arī pa TV. Galvenais ir pēc tam darīt kaut ko (vienalga ko), nevis regu;ari veikalā pirkt futbola bučus un pārdevējmeitenēm teikt, ka esi baigais futbolists. Vai iet uz ielas ar hokeja kreklu mugurā un teikt, ka esi hokejists.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?