Namtar ([info]namtar) rakstīja,
@ 2004-02-13 12:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eža nosišanas tehnoloģija
Visvieglāk ezi ir nosist ar akmeni, kad viņš saritinās kamolā, bet tad viņš paliek nēēdams. Vislabāk jau ezi ir nodurt ar dūrienu skaustā uz sirds pusi. Šādam dūrienam vajag asu, garu nazi. Lai nodurtu ezi, vajag ļoti stiprus nervus, jo kad ezītis paskatās acīs ar jautājošu skatu - a varbūt nevaig mani ēst? Tad paliek vāji ap sirdi un vajag saņemt lielus spēkus sevī lai atbildētu - nada, fedja, nada....
Vislabāk protams būtu ja jau iztīrītus ežus varētu nopirkt RIMi, bet pagaidām es vel neesmu redzējis. Ja negrib sist ezi, tad var ēst bebru, bebram gaļa ir diezgan līdzīga pēc garšas, tikai sīkstāka. Un bebra fizionomija prasīt prasās pēc ķieģeļa. Tikai bebram es diemžēl nezinu recepti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]agressor
2004-02-13 16:38 (saite)
muhah

(Atbildēt uz šo)


[info]tviglis
2004-02-13 17:07 (saite)
suņi reizēm nokož ežus tīri labi. tas tā, ja nu noder.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2004-02-13 20:10 (saite)
Mee tev nosuutiis kaadreiz bebra recepti, jo tas bija dieviigaakais (nu 2. vietaa aiz laba alus) ko manas garshas kaarpinjas jebkad bija sajutushas ... :))

mhm

--
Shmaarts

(Atbildēt uz šo)


[info]martinez
2004-02-16 09:33 (saite)
Vislabāk bebrs garšo kopā ar vārītiem (veseliem) sīpoliem un siltu alu. Vēl labāk, ja tā ir karsta vasaras diena (+40 grādi).

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?