Nitinja ([info]naktsvijole) rakstīja,
@ 2004-04-14 14:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...
Man shodien neko negribas... aapaac, kaa man shodien neko, neko negribas... Negribas ne ar vienu runaat un negribas, lai ar mani neviens nerunaa...:) Skapiitii staav liela un smuka shokolaade un tieshi taapeec, ka skapiitii, un, ka liela un smuka, un pieejama - man negribas... Negribas lasiit... Negribas rakstiit par jau izlasiito... Negribas lietu,kas liist un negribas sauli,jo tad buus karsti un gruuti... Blakus seedeeshais students kaitina jau taapeec vien, ka ir...:) Laikam pievienoshos depreseeto klubinjam...:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

welcome
[info]puce
2004-04-14 12:27 (saite)
es gan nezinu pati, ko ar to iesaakt, bet pastuteet plecu varu (kaa parasti)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: welcome
[info]naktsvijole
2004-04-14 12:32 (saite)
Man gan driizaak shobrriid punci dereetu pastuteet...:) Da nevar neko ar shameejo iesaakt, es jau meegjinaaju... Jaagaida, kameer pati nobeigsies...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: welcome
[info]puce
2004-04-14 12:38 (saite)
gygygy.. iedomajos, ka Tu staipies apkaart ar stuti puncim :-))) tip, apstaajies kaut kur, atstutee punci un atpuuties :-)
klau, tev tak veel 3 meeneshi jaaneesaajas, ko tu jau tagad njaudi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: welcome
[info]naktsvijole
2004-04-14 12:46 (saite)
Nu man tieshi taadas veelmes arii shobriid ir... :) Es jau arii domaaju - kaa tad veel tos triis meeneshus... Pagaajusho nakti dikti slikti bija, nomociijos pati un viirietis arii taads samiegojies uz darbu shoriit aizbaruca... Taapee arii laikam taa visa un nekaa negribeehsana shodien... Daktere arii saka, ka puncis pashreizeejam terminjam dikti par lielu esot... Mees jau ar J. smeejaamies - gribeejaam saukt par Daavidu, buus jaasauc par Goliaatu...:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

klau
[info]puce
2004-04-14 12:51 (saite)
a divi tur nau? ir tak precedents :-D
vai arii terminjsh nau pareizi sareekjinaats?
vai arii uudenji par daudz.. vo tas gan nau iisti labi, man ar E. taa bija, bija gruuti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: klau
[info]naktsvijole
2004-04-14 12:59 (saite)
Nu USG uzraadiija tikai vienu...:) Bet arii tad jau vecmaate teica, ka liels esot... Mees jau gan abi divi arii nekaadi punduri...:) Es arii par tiem uudenjiem prasiiju, tak atkal nekaadu nopietnu atbildi nesanjeemu... Nezinu pat i ko dariit... Varbuut meegjinaat tomeer pie kaada cita aarsta, vai kaa... Bet - tie atkal ir vai nu lieli izdevumi vai arii ilga gaidiishana un citas neparociibas... Bet nu peedeejaa nedeeljaa tieshaam no gruutuma teju vai gar zemi gaazhos...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?