nagger ([info]nagger) rakstīja,
@ 2007-09-05 21:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nothing personal.
Kad otram ko parādi, stāsti, vienmēr jau gribas, lai teiktu - cik forši, cik jauki, man patīk! Kaut gan ar prātu saprotu, ka to no otra nevar gaidīt, jo nekad jau nebūs tā, ka abiem viss vienādi patiks/nepatiks. Un pati arī necenšos mānīties, ja man otram patīkošais nepatīk.. bet tomēr, kaut kā gribās, lai labāk paklusē un kauč pieklājības vārdā pasaka - forša filma, interesanta grāmata, ir ok. Nevis - galīgs krāms. Ar to tiešo patiesību ir kā ir, reizēm nemaz tik ļoti arī negribas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]stihija
2007-09-06 10:32 (saite)
piemeers: mana dz.d. aizejam uz veikalu, kur es gribu uzmeeriit kostiimu ko biju jau noluukojusi. TIKAI UZMEERIIT! un tad jau izdomaat patiik vai nee. Ieejam veikalaa, pusaci uzmetis kostiimama, mans viirishkjis nobljaujas pa visu veikalu: " tas tak ir suuds! Fu, man vemt gribas, nu ko tu vispaar tur gribi meeriit?" u.t.t. es nemaz neteikshu kaads man bija kauns, kad vinjsh taa nobljaavaas. Luuk gadiijums, kad var kritiku patureet pie sevis, vai vismaz daudz cilveeciigaak to pateikt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nagger
2007-09-06 13:05 (saite)
Jā, bieži vien pat tikai ar cilvēciskāku attieksmi būtu ok :( Protams, es arī bieži vien izmetu kaut ko nejauku, bet parasti cenšos vismaz paklusēt. Un, ja tomēr pasaku, atceroties viņa tekstus, pat īsti vainīga nejūtos.. tas riktīgi čakarē garīgo un pēc katra tāda otra cilvēka izgājiena iekšā rūgtums krājas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?