munky M.K-568 ([info]munky) rakstīja,
@ 2005-03-02 10:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Finntroll - Aldhissla

В Петербурге скончалась девочка-циклоп с хоботом и голубым глазом посреди лба
Ребенок взглянул на мир одним глазом, вдохнул петербургский воздух хоботом, расположенным на лбу, и умер. Некоторое время назад в Петербурге у обыкновенной женщины родился самый настоящий циклоп. Существо женского пола было покрыто густыми волосами, обладало одним огромным глазом посреди лба и хоботом, который располагался выше.



читать дальше



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antikrists
2005-03-02 11:13 (saite)
gribēja dzmedēt.. nu bet viņš jau arī pirms dzemdēšanas bija kropls tak. pati kaukādas debīlas zāles / alkoholu / hvz ko bij rijusi, un še teu - sanāca ciklops. tak rakstā tas viss pieminēts.

nu, traģēdija, so? tāpat tu tur neko nevari padarīt, bet tai sievietei tava līdzjūtība 100 gadus nau vajadzīga. un zini - paies pāris dienas un to šo nenormālo "traģēdiju" jau būsi aizmirsusi. tā ka - nau jēga te taga liekuļoti gaudot par pasaules nelaimēm. labāk priecājies, ka ar pašu nekas tāds nau noticis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esinja
2005-03-02 11:30 (saite)
es arii priecaajos. bljin, un KAA veel priecaajos, ka tas nav mani piemekleejis. kad pashai piedzima deels, pirmais, ko izdariju, paskatiijos vai seja ir kaartiiba, vai ir visi pirkstinji. ok, meibii tas ir slimiigi, bet tas man bija ahuuni svariigi, lai mans deels buutu vesels. es gan neticu, ka citas maates atshkjiras. zini, sauc to par samaakslotu vai uzspeeleetu liekuliibu, bet man ir zjeel to sievieti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]munky
2005-03-02 11:53 (saite)
paši cilvēki sabojā savu turpmāko paaudzi.
nafig tad slimiem cilvēkiem neļauj nomirt tad kad viņi paši to grib?
bļe gēnu tīrība ir jāievēro arī lai stipra rase izdzīvotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esinja
2005-03-02 12:20 (saite)
neaarsteejamu cilveeku radiniekiem piekriitot, vinjiem tiek atsleegti dziiviibas turpinaashanai nepiecieshamaa aparatuura un vinji mirst. ja vinji ir ne tik slimi, lai guleetu kopaa, vienmeer ir iespeeja izdariit pashnaaviibu. a pie muusu ekologjiskaa staavoklja geenu tiiriiba ir suuds uz puljkjiisha. arii ja cilveeks piedzimst vesels un stiprs, vinjsh to visu sabeidz pats - kaa tu piemeeram, ar dzershanu un piipeeshanu, visaadi experimenteejot ar sevi un piekopjot marihuaanas vilkshanu,,, domaa, tev veel ir iespeejami veseli beerni?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?