mugursoma ([info]mugursoma) rakstīja,
@ 2011-03-18 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu, neko. Novilku "Back to the Future" visas trīs daļas. Būs man savs, sēnes vakars.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mugursoma
2011-03-18 22:34 (saite)
nevajag. es nedēļas ziedoju, lai viņus savāktu, sadalītu un plītī smokot sažāvētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2011-03-18 22:37 (saite)
nevajag. esmu pārākā ābolu fane un mīlētāja, BET žāvētus es viņus nesaprotu - sadirsts darbs un materiāls. ļoti atvainojos atkal par savu viedokli.

SVAIGI ĀBOLI - eto že čudo!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mugursoma
2011-03-18 22:41 (saite)
ne jau no labas dzīves žāvējam. žāvēts ir tas pats ābols, tikai bez ūdens - vieglāks, nebojājas. A pirkt poļu (ziemā vispār nezinu kuri tie ir), ka tepat no vectēva ābeles uz galvas krīt. Un cik Tu vari apēst parastus ābolus? Žāvētus reizē kādus 10 - 15 var noēst. Iedomājies - kāds vitamīnu un minerālvielu lādiņš! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2011-03-18 22:47 (saite)
tāpēc ir pagrabs! šāda pašdarbība gan atkal ābolu gurmānam var izsaukt nepatiku, jo bieži vien piedod ābolam nepatīkamas garšas noskaņās - kā zaļš kartupelis, piemēram :D

bet svaigus ābolus es varu apēst arī daudz (ok, nejau desmitos), bet svaigos vitamīnu noteikti ir daudzāk! es jau teicu, kāds tas darbs un materiāls - NELIETDERĪGS un NEJĒDZĪGS, bet lai labi garšo - ko nu vairs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?