mugursoma ([info]mugursoma) rakstīja,
@ 2011-03-10 17:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Tenka": "Dzejnieki agita draguna un ronalds briedis vienu laiku gulēja kopā un miegā tik nemierīgi grozījās, ka regulāri no rītiem modās, šķērseniski pārkrituši viens pār otru, tādejādi veidojot prefektu hitleriskās vācijas kāškrustu. šis fakts abus nabadziņus mocīja un satrauca tik ļoti, ka viņi beigu beigās tomēr nolēma pašķirties, ko veiksmīgi arī izdarīja".

"Karogam" un "Delfi" jāatvainojas dzejniecei Dragunai


upd:

Rīgas apgabaltiesa šodien uzlika par pienākumu AS "Delfi" gādāt, lai "Karogā" ar nosaukumu "Tenkas" publicētais un interneta portālā "Delfi" pārpublicētais Bargā teksts vairs nebūtu atrodams interneta meklētājos vai arī būtu atrodams vienīgi komplektā ar atvainošanos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]murks
2011-03-10 21:39 (saite)
Kāds varētu nosponsorēt dienas laikrasta atvērumu, kur lieliem burtiem rakstīts "NAV TAISNĪBA, KA dzejnieki agita draguna un ronalds briedis vienu laiku gulēja kopā un miegā tik nemierīgi grozījās, ka regulāri no rītiem modās, šķērseniski pārkrituši viens pār otru, tādejādi veidojot prefektu hitleriskās vācijas kāškrustu. šis fakts abus nabadziņus mocīja un satrauca tik ļoti, ka viņi beigu beigās tomēr nolēma pašķirties, ko veiksmīgi arī izdarīja".

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?