mugursoma ([info]mugursoma) rakstīja,
@ 2010-10-20 15:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Protams, tā vietā lai savus panākumus gūtu dzīvē, izmantoju vieglākus pašapziņas celšanas paņēmienus. Spēlēju Civilizāciju, Heroes, tagad atkārtoti pievienojos Hattrick'am.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]courty
2010-10-20 21:55 (saite)
Mans vīrs ir apstājies pie hattrick. Es gan atbalstu labāk futbolu televizorā, jo tad varu viņam ieritināties azotē :D . Kā Tev tur veicas? Cik ilgu laiku dienā Tu tur pavadi (aiz ziņkārības, salīdzināšanai, jautāju).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mugursoma
2010-10-20 22:58 (saite)
Esmu tur tikai dažas nedēļas, bet spēle domāta spēlēšanai gadiem. Veicas labi, jo ir pieredze no pagājušā mēģinājuma, kurš ilga divus gadus. Iemesli tur pavadīt laiku ir paredzēti katrai dienai, bet var arī noorganizēties uz 20min sestdienas vakarā. Tas, protams, atkarīgs no situācijas spēlē. Ja jāpērk spēlētāji, tad jāpavada ilgāks laiks piedaloties tirgū un izpētē. Tur ir diskusiju grupas, kurās var smelties zināšanas no citiem spēlētājiem, utt. Ko darīt ir. :)

Tev vīrs jāpieradina pie hokeja. Tagad spēles katru otro vakaru notiek. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]courty
2010-10-21 15:10 (saite)
Futbols neizslēdz hokeju un basketbolu ;) Dinamo ir topa augšgalā, bet uz spēlēm klātienē gan reti sanāk aizbraukt.
Nu jā, manējais hattrick spēlē jau ārprāts, cik gadus (rēķinu). Kādus piecus, sešus? Ā, nē, viņš pāris gadus laikam nespēlēja vispār, pirms kāda gada atsāka. (Man patika Tavs teiktais par noorganizēšanos uz 20min sestdienas vakaros) Lai gan.. TIK daudz laika jau viņš tur nemaz arī nepavada:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]elina
2010-10-21 08:50 (saite)
es kādreiz arī spēlēju hattricku un aizspēlējos pat tiktālk, ka aizbraucu pie baltkrievu hattrikiešiem un smagi ballējos pusotru nedēļu kaut kur pie Minskas :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?