mugursoma ([info]mugursoma) rakstīja,
@ 2010-08-29 00:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Biju jau izaudzis, bet šajā ziņā vēl arvien nevainīgs. Neesmu īpaši "pareizs" tāpēc tas, ka vēl neesmu izmēģinājis kādu vielu, kas maina lietu uztveri mazliet kremta. Sarunāju ar vienu draugu lai šis nopērk zāli. Lai gan neesmu īpaši "pareizs" tomēr pats meklēt tirdzniecības vietas atteicos. Draugs to gods kam gods arī izdarīja. Uzaicināju divus draugus un svinīgi paziņoju, ka man ir zāle. Arī viņi līdz šim nebija to smēķējuši. Visi trīs saskatījāmies un ar bailēm sirdī pieņēmām, ka atteikties no šīs iespējas būtu muļķīgi. Gan jau logus, ko mēs domājām pavisam nopietni, nesitīsim. Biju nopircis vīraku ar marihuānas smaržu, lai ja kas, visu vainu varētu novelt uz to. Visi sasēdāmies pie galda, draugi klusējot skatījās, kā es ar zināmām iemaņām uztinu cigareti. Cigarete tika nolikta galda vidū. Tika uzlikta attiecīga mūzika, kurai bija jārada noskaņa. Cigarete tika aizdedzināta. Kā smēķēt mēs zinājām, bija jāvelk kopā ar gaisu un jātur plaušās cik vien ilgi vien var. Cigarete tika izsmēķēta. Pirmais, ko sajutu, jeb drīzāk sataustīju, bija tas, ka pulss paātrinājās līdz 140 sitieniem minūtē. Pēc mirkļa viens no draugiem nokrita uz grīdas uz sāka smieties. Tad nokrita otrs. Mani tas mazliet kaitināja, teicu, lai beidz tēlot un ceļas kājās. Tad sāku smieties arī es.

Tas ilga kādas minūtes 15 - 20. Smējāmies par to, kā es pārskatījos un tā vietā, lai ieraudzītu kā draugs ēd savu atnesto ābolmaizi, ieraudzīju kā viņš grūž mutē milzīgu tauku gabalu. Smējāmies viens par otru, bet visvairāk smējāmies klausoties Pjatigorska lekcijas.

Logi bija plaši atvērti un mēs smējāmies skaļi. Pēc kādas pusstundas pie kāpņutelpas pamanījām policijas mašīnu. Kā tas izskatījās no policijas skatupunkta: pēkšņi dzīvoklī viss apklust, nodziest gaisma un pa trim dažādiem logiem izbāžas trīs dažādas galvas. Nekustās, vēro. Viņi nebija ieradušies pēc mums.

Pēc tam skatījāmies kādu filmu ar subtitriem angļu valodā. Novēroju, ka perfekti varu salasīt un saklausīt teikto, bet tulkojums līdz apziņai nenonāk.

Otro un trešo cigareti izsmēķēju no pārpalikumiem nākamajās dienās. Izjutu diezgan nepatīkamas sajūtas, prieka nebija.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2010-08-29 11:46 (saite)
kolosāli!

(Atbildēt uz šo)


[info]f
2010-08-29 21:00 (saite)
paranoja sirdi sagrāba ne pa jokam, ja? :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mugursoma
2010-08-29 21:05 (saite)
140 sitieni minūtē tomēr! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?