rūsganais sprakšķis

vēl par arsa praksēm,

rūsganais sprakšķis

vēl par arsa praksēm,

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dzimumzīmi nolāzerējis, ārsts iedeva lapiņu ar to, kas jāsmērē virsū. Tā kā neatceros, ko iepriekš ziedu, līksmi paņēmu un devos uz aptieku lejā.

kaut kāda štrunta 5gramu tūbiņa pa 29 eur, karl, 29 eur!!!

un pēc nedēļas lietošanas varu, roku uz sirds liekot, apgalvot, ka ņefiga tur nav nekādas inovatīvas tehnoloģijas, nav tur nekā labāka kā tajā parastajā 4x lētakajā caurspīdīgajā gelā, kam nosaukuma neatminos, vnk kārtējais latviešu superfarma, kas samaksājis dakterim
  • Manam vīram arī bija kaut kāda dārga rētu želeja jāsmērē. Uz sejas. Rezultāts pa smuko.

    Man ne-seja, jāsmērē ievērojami lētākais antibiotika-kortikosteroīds, aizmirsu nosaukumu. Knapi iesāktā tūbiņa noderēs, kad bērniem vasarā atkal dermatīti sapūžņos... Tagad 2 ned. riņķī, pat neceru, ka man nebūs pamanāmas rētas.
    • skaties vai termiņš nav izbeidzies, šiem mēdz iestāties vecums x laiku pēc atvēršanas
    • viss r no daudzkā atkarīgs. Arī, vai organisms ir tendēts ur rētaudu veidošanu. Nu un vispār no daudz kā.
      Manai rētai, kur šuvi šuva ar uzsūcošajiem diegiem, sāka veidoties rētaudi gan ar lēto, gan dārgo smēri, un nekas tur nemainījās. Savukārt apendicīta rēta, kur sašva parastajiem diegiem, kurus pēc tam ņēma laukā, vispār nepalika nekāda rēta. Knapi varu pati pamanīt, kur tāda ir.
    • Man ar uz sejas un tas smalkais gels viss vnk notek
  • Laba antiteklāma.
  • man ir G&H body lotion, kuram es atklāju brīnišķīgu īpašību tikt galā ar ērču radītām brūcēm/rētām (man tieši ērču kodumi šausmīgi slikti dzīst). nemaz nav paredzēts brūču/rētu ārstēšanai, bet tik fantastiski labi iedarbojas, ka es to tagad tikai tam vien lietoju.
Powered by Sviesta Ciba