rūsganais sprakšķis

it lives

rūsganais sprakšķis

it lives

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
izdzīvoju! nebija viegli, pieļāvu stratēģiskas kļūdas outfitā, pīppauzē saģērbos pareizāk un kāju pirksti atgriezās.



biju riktīgi iebaidīta ar to čurāšanas nepieejamību, attiecīgi, tas bija viss, ko jutu, ierodoties sākumpunktā, kas bija apdzīvotā vietā, ielīdu kautkādā teritorijā zem kravas auto piekabes, vēl ar vien kauns.

ar pirmo piegājienu uzvilku hidru otrādāk, stiapīju, vilku augstāk, bet spieda nost rīkli. Kamēr ņēmos, sasvīdu, lai jau otrā uzvilkšana būtu gana mokoša.

tā kā man šķita, ka ir karsti, neko vairāk kā plāno lietusjaku neuzvilku, pēc īsa brīža laivā no domām, kā gribas čurāt, sāka tirpt un salt kāju pirksti un pirmajos vilnīšos sašļakstītais dibens. Un slapjie pirksti slapjajos cimdos.

Organizators nolasīja, ka es neesmu diezko ok ar pazudušiem pirkstiem, piestājām, ar mokām iztērpos mežiņā, bēēēt pēc tam jutos ļoti labi, uzvilku lietus bikses, flīša jaku un nesalu.

bet hidrotērps bija biezais un ne rešņiem paredzēts un baisi spieda gan ceļos, gan elkoņos locītavās, rokas mira nost; slēpošanas dūraiņi labi sildīja arī pilnīgi slapji, bet tad novilku, un atpakaļ nevarēju uzmaukt. Pēdējie 5 km bija grūti, jo tās elkoņos nospiestās un slapjos cimdos airus satvērušās rokas, kas pa dzīvi ir vārgas, ļoti piekusa.
  • nu hidras visas ir ciešas, it kā.. Tev bija pilnā hidra? Vnk laivās airēšanai piemērotākas ir t.sauc. airētāju hidras - pēc būtības bikses un tad augšā ir tikai līdz pleciem - piedurkņu nav - attiecīgi vieglāk rokas kustināt. Es zem tādas apakšā vilku vilnas džemperi (bet gan jau ka ir arī advancētāki materiāli) - ar to vismaz pārbaudīju, ka arī izpeldoties un pēc tam pie 2C turpinot airēt dažas h, nav ne vainas, turpina sildīt.
    Bet jā - nezinu, vai tā dod jebkuram (jo imho, tur ir liela iespēja kaut ko sačakarēt), bet mēs tikko ņēmām te: https://akpsl.lv/nomas_lietas/?option=com_vikrentitems&view=itemslist&category_id=1 sausos hidrotērpus.
    Teiksim tā - tas ir nesalīdzināmi ar neoprēna hidru - gan uzvilkšanas, gan komforta ziņā. Vismaz vēsajos laika apstākļos. Visu dienu noņēmāmies pa kokupi līdz vēmienam - gan laivas stiepšana pa krūmiem (svīsti), gan airēšana, dubļi, utt.. Gan arī izpeldējāmies, bridām pa ūdeni, utt.. Bet dienas beigās novelkot visu es pat nebiju ne kripatu sasvīdusi..
    Vienīgi, Tev mazāks augums, jāskatās, kā tur ar izmēriem..
    • klau, tev varbūt ir viedoklis, kur un kādu vedti pirkt? visforšāk būtu, ja varētu aizbraukt uz vietas un nopirkt, bet varu arī sūtīt.
      • vesti. Kur pirkt gan šobrīd nepateikšu - pašai ir pirms >10gadiem pirkta.
        Man bija svarīgi, lai ir kabatas, lai airēšanas pasākumos var visu ko sabāzt.
        Man ir šāda: https://www.hikosport.com/buoyancy-aids/8--8.html
        Labāk būtu gribējusi ne-pār-galvu velkamu, bet nu tobrīd, kad pirku price/performance ziņā, šī šķita sakarīgākā..
        Ja nav plānoti nekādi whitewateri, tad var bez tās jostas (kas tur bildē redzama, jo tās šķiet bija domātas visādām glābšanas operācijām..
        Šāda tipa - mazāk traucē airēt, nekā tās parastās nomas vestes..
        Bet tās uzreiz ir arī citās cenās, nekā parastās.
Powered by Sviesta Ciba